Kokoukset

Klubin projekteja kaudella 2018 - 2019

- Toimintakauden iso ponnistus oli 65 v juhlan kunniaksi pidetty Charter Night 3.11.2018. Rantakartanossa pidetty juhla kokosi runsaasti osallistujia. Juhlassa palkittiin ansioituneita jäseniä, pidettiin musiikkiesityksiä ja nautittiin juhlaillallinen.

- Syksyn ja kevään renkaanvaihtoaktiviteetit pidettiin taas yhteistyössä Puinnintien K1-katsastusaseman kanssa. Palveluamme käyttivät taas monet sellaiset, jotka iän, terveyden tai asuinpaikan vuoksi eivät voi vaihtaa renkaita itse. Palvelusta perittiin pieni maksu, joka oli osa klubin varainhankintaa.

- Rauhanjulistekilpailun tukeminen yhteistyössä Cygnaeuksen koulun kuvaamataitoluokan kanssa. Oman ehdokkaan valinta ja lähettäminen jatkoon.
Valitsemamme ehdokas, 6 A lkn oppilaan Nella Koskisen työ, voitti ensin piirin karsinnan ja sen jälkeen vielä valtakunnallisen kilpailun. Työ pääsi maailman Lions-järjestön loppukilpailuun Chicagoon, mutta ei sijoittunut siellä. Nellan hieno juliste, Dance for Peace, on näiden kotisivujen etusivulla.

- LC Pori osallistui 'Vastuu on meidän' - kampanjaan hankkimalla Kaarisillan koulun 3. luokkalaisille opasvihkoset, joiden avulla perheissä voidaan nuoria ohjata vastuullisiksi tietoverkkojen käyttäjiksi. Lions-liiton valtakunnallinen aktiviteetti.

 

Klubin projekteja kaudella 2017 - 2018

- Renkaanvaihtoaktiviteetti toteutettiin jo tutuksi tulleen K1-katsastusaseman tiloissa lauantaina 11.11.2017. Tapahtumasta tiedotettiin Radio Porissa, SK:n menokalenterissa, sekä suoraan tekstiviestitse asianomaisille. Renkaat vaihdettiin tällä kertaa ainoastaan 11:sta ajoneuvoon. K1-katsastusasema tarjosi kaikille jälleen kahvia ja kuumaa makkaraa.

- Punainen Sulka -kampanja saatiin päätökseen.

- Rauhanjulistekilpailun tukeminen yhteistyössä Cygnaeuksen koulun kuvaamataitoluokan kanssa. Oman ehdokkaan valinta ja lähettäminen jatkoon.

- LC Pori on osallistunut 'Vastuu on meidän' - kampanjaan hankkimalla Väinölän koulun 3. luokkalaisille opasvihkoset, joiden avulla perheissä voidaan nuoria ohjata vastuullisiksi tietoverkkojen käyttäjiksi. Lions-liiton valtakunnallinen aktiviteetti.

- Kevään renkaanvaihtoaktiviteetti pidettiin taas yhteistyössä Puinnintien K1-katsastusaseman kanssa.

- Vuosittainen avustus srilankalaisen kummilapsen opiskelun tukemiseen.

- 'Sukupolvien tammen' istuttaminen Porin Asuntomessujen alueelle.

 

Klubin projekteja kaudella 2016 - 2017

- Kesän Suomi-Areenan ja Pori Jazzin viikolla toteutettu parkkiaktiviteetti onnistui. Yhteistyö Porin Jazz ry:n kanssa sujui hyvin.

- Quest-koulutusten tukeminen  (lasten ja nuorten elämänhallintataidot). Lions-liiton aktiviteetti.

- Renkaidenvaihtoaktiviteetti 29.10. Mahdollisuutta käytti hyväkseen tänä syksynä 70 autoilijaa. Apu etenkin niille, joilla ei ole mahdollisuutta vaihtaa niitä itse.

- Rauhanjulistekilpailun tukeminen yhteistyössä Cygnaeuksen koulun kuvaamataitoluokan kanssa. Oman ehdokkaan valinta ja lähettäminen jatkoon. Lions-liiton ja piirin aktiviteetti.

- Lady-toimikunnan osallistuminen porilaiseen Joulukuusi-kampanjaan (lahja perheille).

- LC Pori on osallistunut 'Vastuu on meidän' - kampanjaan hankkimalla Kalaholman koulun 3. luokkalaisille opasvihkoset, joiden avulla perheissä voidaan nuoria ohjata vastuullisiksi tietoverkkojen käyttäjiksi. Lions-liiton valtakunnallinen aktiviteetti.

- Kevään renkaanvaihtoaktiviteetti 1.4.17 osui sään suhteen hiemaan huonoon ajankohtaan ja palvelua käyttikin tällä kerralla n. 30 autoilijaa, mikä oli määränä tavallista vähemmän. Katsastusasema K1 Herralahdessa oli taas yhteistyökumppanimme ja ansaitseen klubimme kiitokset. 

- Avustus LCIF:n katastrofirahastolle nälän torjuntaan kansainvälisten kriisien yhteydessä. Kv. 100-vuotispalveluhaaste.

- Avustus paikalliselle näkövammaisyhdistykselle nuoren näkövammaisen tukemiseen. Kv. 100-vuotispalveluhaaste.

- Vuosittainen avustus srilankalaisen kummilapsen opiskelun tukemiseen.

 

Klubin projekteja kaudella 2015 - 2016

Osallistuminen Ratnapuran (Sri Lanka) silmäsairaala - projektin loppuunviemiseen. Lions-liiton aktiviteetti.

- Vastuu on meidän - oppaiden hankkiminen Käppärän koulun 3. luokkalaisille. Kampanjan tarkoituksena on opettaa tietoverkkojen vastuullista käyttöä ja ehkäistä nettikiusaamista. Lions-liiton aktiviteetti.

- Veteraanikuoron Promenadi-konsertin tukeminen

- Kuvataidepäiväkoti Viikari vietti Nenäpäivää 6.11. Kaikille lapsille hankittiin iloiset punanenät.

- Renkaidenvaihtoaktiviteetti 7.11. Mahdollisuutta käytti hyväkseen tänä syksynä 35 autoilijaa. Apu etenkin niille, joilla ei ole mahdollisuutta vaihtaa niitä itse.

- Toiminta-avustus Porin Poikakuorolle joulunajan konserttien järjestämiseen ja muuhun toimintaan.

- Avustus Satakunnan Mielenterveysseuralle.

- Rauhanjulistekilpailun tukeminen yhteistyössä Cygnaeuksen koulun kuvaamataitoluokan kanssa. Oman ehdokkaan valinta ja lähettäminen jatkoon. Lions-liiton ja piirin aktiviteetti.

- Quest-koulutusten tukeminen  (lasten ja nuorten elämänhallintataidot). Lions-liiton aktiviteetti.

- Kummilapsitoiminta Sri Lankassa

- Lady-toimikunnan osallistuminen porilaiseen Joulukuusi-kampanjaan (lahja perheeseen).

- Jääpalloseura Narukerän P17-joukkueen varustehankinnan tukeminen.

- Kevään renkaidenvaihtoaktiviteetissa tehtiin uusi huikea ennätys: 71 autoa! Monet jo vakioasiakkaiksi tulleet autoilijat ilmaisivat tyytyväisyytensä tähän palveluun.

- Satakunnan Icehearts-yhdistyksen tukeminen. Yhdistys tekee lastensuojelutyötä joukkueurheilun avulla.

- KarhuFutis-seuran F8-juniorijoukkueen pelipaitahankinnan tukeminen.

- Mukana yhteisaktiviteetissa porilaisten leikkikenttien kunto- ja turvallisuustarkastuksessa.

- Kesän parkkiaktiviteetti onnistui. Yhteistyö Porin Jazz ry:n kanssa sujui hyvin.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter