Kokoukset

Tervetuloa Lions Club Palokan kotisivuille.

Palokka on noin 10 000 asukkaan taajama Keski-Suomessa sijaitsevassa Jyväskylän kaupungissa. 

Perustietoa klubistamme:

  • Perustettu 8.3.1978

  • Charter Night 23.9.1978

  • Piiri 107 G, alue II, lohko 2

  • Klubinumero 670

Järjestö on sekä poliittisesti että uskonnollisesti sitoutumaton. Leijonat tunnetaan parhaiten näkemiseen liittyvistä ohjelmistaan, kuten Sight First, joka on maailman suurin sokeutta ehkäisevä ohjelma.

Meille lioneille tärkeää on oma lähialueemme ja asuinyhteisömme. Siksi avustuksistamme valtaosa menee juuri lähialueen apua tarvitseville.

Annamme apua kohteisiin, jotka jäävät hoitamatta julkisin varoin.
Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää. LC Palokka jakaa myös kouluissa stipendejä sekä avustuksia vammaisten vapaa-ajan toimintaan, nuorisotyöhön ja Palokan nuorisotalolle.

Teemme myös paljon erilaista palvelutyötä mm. Palokan nuorisotilan valvonnassa, talviriehan järjestämisessä yhdessä partiolaisten kanssa, sotaveteraanien keräyskuljetuksissa ja tekemällä sotaveteraanien lumitöitä.

Lions Club Palokka on julkaissut omaa joululehteä jo 24 vuotta.

Tarvitsemme lisää uusia, innokkaita ja auttamisen haluisia käsipareja mukaan toimintaan jotta tämä LC Palokan 37 vuoden mittainen tarina jatkuu vielä toisen mokoman.  Ota vaan reilusti yhteyttä jos yhtään tuntuu siltä, että välität ja haluat auttaa.

Tässä Lions toiminnassa kun on niin Monta Tapaa Tehdä Hyvää.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter