Kokoukset
Jäsenet

LIONS-liittoPiiri 107-I  -  Alue I  -  Lohko II     

Perustettu 29.05.1980
email oulu.myllyoja-haapalehto@lions.fi

Lionit pyrkivät vastaamaan työllään niin paikallisiin kuin maailmalla vallitseviin humanitaarisiin tarpeisiin. Järjestöllä on yli 1,36 miljoonaa jäsentä palvelemassa paikkakuntiaan 210 maassa ja maantieteellisellä alueella. Alueiden välisistä eroavaisuuksista huolimatta heitä yhdistää yhteinen uskomus siitä, että ihmiset itse tekevät yhteisöistään niin hyvän kuin haluavat.

Meidän klubimme perustettiin 29.5.1980 Myllyojan koululla. Olemme siitä asti palvelleet Myllyojan – Haapalehdon suuralueen lapsia, nuorisoa, vanhuksia ja muita tukea tarvitsevia. Osallistumme myös harkinnan ja voimavarojemme mukaan alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin palveluprojekteihin. Meillä on tällä hetkellä 26 jäsentä. Vahvistamme mielellämme joukkuettamme uusilla jäsenillä.

Klubimme on yhtenäisklubi, mikä tarkoittaa sitä, että sekä naiset että miehet ovat tervetulleita jäseniksemme. Kun liityt meihin, liityt maailmanlaajuiseen palveluverkostoon. Toimintamme on aktiivista, monipuolista ja mielenkiintoista. Samalla kun palvelet paikkakunnalla, voit myös osallistua lionien vapaaehtoistyöhön eri puolilla maailmaa.

Missiomme on

Edistää alueemme hyvinvointia ja toimia esimerkkinä suvaitsevaisuuden, lähimmäisen kunnioittamisen ja auttamishalun lisäämiseksi alueella.

Lisätietoja lioneista – Historiamme - Strategiamme ja palvelutyömme

TÄSTÄ  PÄÄSET  ESITTEESEEMMEFB-SIVULLEMME 
JA HAKEMAAN JÄSENEKSI

webmaster: pertti.oikarinen(at)gmail.com 7.10.2019

                                                                                                              

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter