Kokoukset
Jäsenet

 

LIONS-liittoPiiri 107-I  -  Alue I  -  Lohko II     

Perustettu 29.05.1980
email oulu.myllyoja-haapalehto@lions.fi

Tule mukaan iloiseen avustustoimintaan!

”Hei, tule laskemaan mäkeä! On täällä makkaraakin, ja alpakat ilahduttavat katsojiaan. Hevosajeluun on jonoa, heppakisat käynnissä, tuolla luistellaan ja sisällä on onnenpyörä ym.” Laskiaisena taas tapahtuu paljon kivaa talvi-ilottelun merkeissä Hovinsuon kentällä ja Hintan seurakuntatalolla, kun Myllyoja – Haapalehdon klubi järjestää talvitapahtuman yhdessä Oulujoen seurakunnan ja partion kanssa.

Joulukuusia myydään lähellä juhlapäiviä Myllyojan ostoskeskuksen tuntumassa. Luvassa on myös pienimuotoista myyntiä joulukuusen myynnin ohessa. Satujen ja leikin illat jatkuvat kerran kuussa maanantaisin Hiukkavaaratalossa. Osallistumme Kuusisaaritapahtumaan keväällä. Siellä on paljon erilaista toimintaa kaikille, jotka paikalle haluavat tulla. Tekemistä riittää mukavasti koko vuodeksi kesälomaa lukuun ottamatta.

Klubi-iltoja pidämme kerran kuussa Metsolan Hovissa. Asukkaiden kanssa on myös yhteisiä hetkiä lauluiltojen merkeissä. Teemme yhteistyötä Hintan Marttojen ja seurakunnan kanssa monissa eri tapahtumissa. Klubi-illoissa juttelemme monista asioista ja suunnittelemme tulevia tapahtumia. Kuuntelemme myös erilaisia esityksiä mielenkiintoisista asioista ja teemme vierailuja eri kohteisiin. Illat ovat mukavaa yhdessäoloa hyvien asioiden merkeissä.

Keväällä klubimme perustamisesta tulee kuluneeksi 40 vuotta. Huomioimme tämän juhlavuoden erilaisissa yhteyksissä.

Autamme monin tavoin alueen lapsia, nuoria, perheitä ja senioreita. Myös kansallinen ja kansainvälinen avustustoiminta kuuluu työhömme. Avustaminen on moninaista: keräämme rahaa mm. tempauksilla, kuusenmyynnillä, talvitapahtumilla ja konserteilla, olemme auttaneet muutoissa, kuljettaneet ihmisiä kirkkoon ja monin muin tavoin. Sanonta onkin: missä avuntarve, siellä leijona.

Leena Saarela               

Presidentti 2019-2020                       

Missiomme on                 

Edistää alueemme hyvinvointia ja toimia esimerkkinä suvaitsevaisuuden, lähimmäisen kunnioittamisen ja auttamishalun lisäämiseksi alueella.

Lisätietoja lioneista – Historiamme - Strategiamme ja palvelutyömme

ESITE  LIITY JÄSENEKSI        

webmaster: pertti.oikarinen(at)gmail.com 28.9.2021                                                              

                                    

                                                                                                              

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter