Kokoukset
Jäsenet

Napsauta tätä vieraillaksesi sivullamme
Lions Club Oulu Myllyoja Haapalehto

 

Perustettu 29.05.1980

email oulu.myllyoja-haapalehto@lions.fi

MUKAVAA TEKEMISTÄ TOISTEN AVUKSI JA OMAKSI ILOKSI!

”Voi, tulkaa katsomaan! Täällä on alpakoita ja hevosajelua! Onhan täällä mielenkiintoista muutakin tekemistä. Heppakisat ovat menossa ja mäenlaskun ilo kuuluu kauas. Makkaraa saa ostaa sekä mehua. Poliisiauton luona käy kuhina, kun tutustujat ihailevat autoa poliisin kanssa.”

Sisällä Hintan seurakuntatalossa on paljon mukavaa toimintaa muun muassa onnenpyörä, arvontaa ja askartelua. Kahviosta voi ostaa herkkuja muun toiminnan lomassa. Laskiaisena tapahtuu paljon kivaa talvi-ilottelun merkeissä Hovinsuon kentällä ja seurakuntakodin sisällä. LC Oulu/Myllyoja-Haapalehto järjestää talvitapahtuman yhdessä Oulujoen seurakunnan ja partion kanssa.

Joulukuusia myydään lähellä joulua Myllyojan ostoskeskuksen tuntumassa. Osallistumme syksyllä alueen Harrastus- ja hyvinvointitapahtumaan. Syksyn mittaan vietetään yhteistä aikaa linnunpönttöjen tekemisen merkeissä. Jouluiloa-keräys järjestetään lähellä jouluaikaa Myllyojan ja Hiukkavaaran K-kaupan kanssa yhteistyössä. Tuotteet jaetaan Oulujoen seurakunnan kautta alueen asukkaiden tarpeisiin.

Klubi-iltoja pidämme kerran kuussa Myllyojan seurakuntatalossa. Teemme yhteistyötä Hintan Marttojen ja seurakunnan kanssa monissa eri tapahtumissa. Klubi-illoissa juttelemme ajankohtaisista asioista ja suunnittelemme tulevia tapahtumia. Kuuntelemme myös erilaisia esityksiä mielenkiintoisista asioista ja teemme vierailuja eri kohteisiin. Illat ovat rattoisaa yhdessäoloa hyvien asioiden merkeissä ja mukavien ihmisten seurassa.

Keväällä klubimme perustamisesta tulee kuluneeksi 43 vuotta. Noihin vuosiin sisältyy monia eri palvelutoimia ja -kohteita. Autamme monin tavoin alueen lapsia, nuoria, perheitä ja senioreita. Myös kansallinen ja kansainvälinen avustustoiminta kuuluu työhömme.

Avustaminen on moninaista: keräämme rahaa mm. tempauksilla, kuusenmyynnillä, talvitapahtumilla ja konserteilla, olemme auttaneet muutoissa, kuljettaneet ihmisiä kirkkoon ja monin muin tavoin. Sanotaankin:

MISSÄ TARVE SIELLÄ LEIJONA

Missiomme on

Edistää alueemme hyvinvointia ja toimia esimerkkinä suvaitsevaisuuden, lähimmäisen kunnioittamisen ja auttamishalun lisäämiseksi alueella.

 

Suomen Lions-liitto     I-piiri    I-piirin alueet ja klubit

Esitteemme      Liity joukkoomme

                                                         

                                    

             

 

 tiedottaja: pertti.oikarinen(at)gmail.com 24.4.2023                                                                                                 

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter