Möten
Medlemmar

Munkedal är centralt beläget i mellersta Bohuslän. Norra delarna av kommunen finns natur och vildmark på Kynnefjäll och i söder når kommunen havet via de inre delarna av Gullmarsfjorden, Sveriges enda riktiga tröskelfjord.

1974 färdigbildades den nya Munkedals kommun genom sammanläggning av Munkedal, Svarteborg och Sörbygden

 

Lions Club International är en av världens stösta hjälporganisationer med 1,3 miljoner medlemmar i världen. I Sverige är vi ca 11 500 medlemmer i ca 500 klubbar och Lions Club Munkedal är en av dessa.

Allt går vidare. Vi i Lions kan stolt garantera att hela nettot av våra aktiviteter går vidare till avsett ändamål. Vår egen administration, våra möten och nöjen bekostas genom våra medlemsavgifter.

 

Lions Club Munkedal chartrades (bildades) 26/2 1959.

Våra månadsmöten hålls 3:dje måndagen i månaden och platsen för dessa kan variera då vi vill besöka företag och annat i kommunen.

2009 fyllde klubben 50 år och detta firade vi på Hensbacka Herrgård med inbjudna gäster.

 

Vi är idag 8 medlemmar i klubben och jobbar aktivt med att öka medlemsantalet.

Du som är intresserad av att hjälpa människor med olika behov, delta i roliga aktiviteter i ett glatt gäng är välkommen att besöka oss för att skapa dig en bild av vår verksamhet och förhoppningsvis bli en LION. Kontakta någon i styrelsen, eller se kontaktinformationen till vänster, så blir du inbjuden till ett månadsmöte.

 

 

Styrelsen verksamhetsåret 2022 - 2023 är:

President Karin Blomstrand

Kassör Örjan Hagel

Sekreterare Nils-Erik Borgström

 

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter