Möten
Medlemmar

Välkommen till Lions Club Munkedal

Världs-Lionsdagen 8 oktober 

Vi firar den i kommunhuset Forum mellan 11 - 15 med insamling till De Glömda Barnen. Kom och lyssna på föredrag av Marie Hav-Lundqvist, Hopptimisten, som är känd för sin bok "Med rullstol i grönsakshissen". Marie är en mycket uppskattad föredragshållare som drar fulla hus runt om i Skandinavien och nu är det Munkedals tur att få lyssna på henne.                                                          Vi kommer också att bjuda på musikunderhållning av musikskolans flöjtensemble under ledning av Hans Hede. Lions Cancerfond Väst pratar om sin verksamhet och Dr Anna Nordenskjöld föreläser om bröstcancer.

Lions anordnar lotteri, tipspromenad och säljer fika.

Välkomna att hjälpa Lions hjälpa.

Fritt inträde. 

 

 

 

 

FAST MÖTESLOKAL

Lions Club Munkedal träffas 3:dje måndagen i månaden på Smedbergs Gård, Munkedal.

Du är hjärligt välkommen på våra månadsmöten, kontakta gärna någon i styrelsen för mer information.

Lions fyller 100 år

Lionsrörelsen firar sin 100-årsdag i år och detta vill vi uppmärksamma på alla sätt.

Vår rörelse är en vital 100-åring som under dessa år gjort skillnad för människor i nöd.

Lions är kanske inte så kända av allmänheten beroende på att vi inte använder insamlade medel till vår egen marknadsföring, utan ser till att alla insamlade pengar kommer behövande till handa.

Detta är nog den största skillnaden mellan Lions och andra hjälporganisationer.

Då Lions-klubbar finns lokalt i de flesta länderna och kan därför snabbt få fram hjälpen när den som mest behövs. Lokal kännedom är oerhört viktig vid katastrofer, och där är vår rörelse betydelsefull.

 

Vill du:

 

  • ha en trevlig fritidssysselsättning/hobby
  • hjälpa andra
  • vara med och skapa en bättre värld
  • jobba ideellt tillsammans med trevliga kamrater

Kontakta någon av oss i Lions Club Munkedal och kom till våra möten

 

Vår förhoppning är att fler skall upptäcka det viktiga arbete som vi Lions gör för hjälpbehövande i samhället och den stöttning vi ger till barn, ungdomar och handikappade och att fler vill vara med i vår verksamhet. En verksamhet som bygger på en stark gemenskap och ideellt arbete i enlighet med Lions Etik och Syfte. Du som vill vara med, kontakta oss så vi kan bjuda in dig till nästa möte.

Lions administration betalas med medlemsavgifter, ej insamlade medel.

Medlemsantalet har i år ökat, vilket är glädjande. Vi hoppas att fler vill vara med i vår gemenskap för en god sak.

Kommande aktiviteter

Valborg på Parken

Lions anordnar Valborgsmässofirande på Folkets Park i Munkedal i samarbete med Folkets Park och Musikskolan. Kvällen bjuder på musik och tal och avslutas med fackeltåg till brasan.

Marknad

Vi kommer att finnas på Saltkällans marknad i juni med lotteri mm. Du som vill prata Lions är hjärtligt välkommen till vårt tält.

Övriga aktiviteter

Vi planerar ett flertal aktiviteter såsom konsert, Ros-aktivitet mm.
 

Tidigare aktiviteter

Världens Barn

Lions Club Munkedal deltog som vanligt i den rikstäckande Världens Barn-insamlingen med insamling i Munkedals Centrum, Dingle och Hedekas.

Totalt fick vi in 5 344 kr i våra bössor och tackar för bidragen.

 

 

Lions på Saltkällans Marknad

 

Lions Club Munkedal visade upp Lions katastroftält på en marknad. Det fanns ett stort intresse från marknadsbesökarna att få info om tältet och Lions verksamhet i övrigt.

 Tältvisning och lottförsäljning.

 

 

 

Nyfiken på Lions?

Du som är intresserad av att hjälpa andra, jobba ideellt i ett glatt gäng, har någon eller några kvällar över i månaden.... tveka inte, kom med i vår klubb som är den lokala delen av en av världens största hjälporaganisationer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter