Möten
Medlemmar

Julmarknaden i Hedekas avklarad, lördagen den 2 december ses vi på Julmarknaden i Munkedal och sedan den 9 december på julmarkanden på Munkedals Plantskola 

 

 

Läs mer om vad Lions är för något på lions.se

Lions Club har hjälpt i över 100 år

Vår rörelse är en vital 100-åring som under dessa år gjort skillnad för människor i nöd.

Lions är kanske inte så kända av allmänheten beroende på att vi inte använder insamlade medel till vår egen marknadsföring, utan ser till att alla insamlade pengar kommer behövande till handa.

Detta är nog den största skillnaden mellan Lions och andra hjälporganisationer.

Då Lions-klubbar finns lokalt i de flesta länderna och kan därför snabbt få fram hjälpen när den som mest behövs. Lokal kännedom är oerhört viktig vid katastrofer, och där är vår rörelse betydelsefull.

 

Vill du:

 

  • ha en trevlig fritidssysselsättning/hobby
  • hjälpa andra
  • vara med och skapa en bättre värld
  • jobba ideellt tillsammans med trevliga kamrater

Kontakta någon av oss i Lions Club Munkedal och kom till våra möten

 

Vår förhoppning är att fler skall upptäcka det viktiga arbete som vi Lions gör för hjälpbehövande i samhället och den stöttning vi ger till barn, ungdomar och handikappade och att fler vill vara med i vår verksamhet. En verksamhet som bygger på en stark gemenskap och ideellt arbete i enlighet med Lions Etik och Syfte. Du som vill vara med, kontakta oss så vi kan bjuda in dig till nästa möte.

Lions administration betalas med medlemsavgifter, ej insamlade medel.

Medlemsantalet har i år ökat, vilket är glädjande. Vi hoppas att fler vill vara med i vår gemenskap för en god sak.

 

Nyfiken på Lions?

Du som är intresserad av att hjälpa andra, jobba ideellt i ett glatt gäng, har någon eller några kvällar över i månaden.... tveka inte, kom med i vår klubb som är den lokala delen av en av världens största hjälporaganisationer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter