Möten
Medlemmar

Välkommen till Lions Club Mellerud

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ny tradition på Lions julmarknad

Söndag 11 december är det dags för Lions julmarknad i Mellerud. Nu med nyheten att alla som varit lucia eller tärna under julmarknaden genom åren är välkomna att delta i kortegen. Detta ska bli en tradition.
– Målsättningen är att få till Dalslands största luciatåg, säger Kjell Karlsson, president i Lions Mellerud.
Annars blir det en traditionsenlig julmarknad med musikunderhållning av Petter Olsson och Emelie Törnqvist. På scenen står även sopranen Anna Forsebo och kyrkokörer.
Dansen kring granen leds av Anders Ljungqvist, följt av godisutdelning till barnen.
På torget blir det lottförsäljning. Lions egna lotteri inbringar 8 000 kronor, Lions skänker lika mycket pengar vilket ger 16 000 kronor som i år går till Barndiabetesfonden. Lions insamling, där swishnummer och inbetalningskort kommer med Julposten, går i år till Nordalsalliansen (MIF, HIF, ÅIF och KIF) som driver konstgräsplanen i Mellerud. I första hand ska pengarna gå till att färdigställa den kiosk som finns vid planen. Även här dubblerar Lions pengarna.
Varje skänkt 50-lapp till Nordalsalliansen ger en lott där förstapriset är en resa för två personer på Dalslands kanal. Andrapriset är en middag för två på Brasseriet i Håverud.
Luciakortegen startar vid brandstationen. Lions i Brålanda deltar som vanligt med sitt tomtetåg och den Mobila Tomteorkestern. Alla tidigare lucior och tärnor uppmanas att delta i kortegen.
– Det är inget krav att ha linne på sig, men gärna lite glitter i håret, säger Kjell Karlsson.
Anmäl er gärna till:  kjell.karlsson.md@gmail.com
eller på messenger: Lions Club Mellerud
Ange namn och årtalet ni var med !
----------------------------------------------------------------

 

Lions Clubs International är en sammanslutning av klubbar runt om i världen som genom aktiva insatser stödjer och hjälper människor. Lions tar inte ställning i politiska eller religiösa frågor, men främjar freden i världen.

Ett medlemskap i Lions innebär personligt engagemang samt gott kamratskap. Insamlade medel går oavkortat till att hjälpa. Administration betalas av medlemmarna genom medlemsavgifter.

 

 

 

Nyfiken på Lions?

Du som är intresserad av att hjälpa andra, jobba ideellt i ett glatt gäng, har någon eller några kvällar över i månaden.... tveka inte, kom med i vår klubb som är den lokala delen av en av världens största hjälporaganisationer.  Kontakta Kjell Karlsson 073 034 35 00 

 Vi finns på facebook

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter