Kokoukset

LC Littoinen on Varsinais-Suomessa toimiva Lions-klubi, joka on tunnettu aktiviteeteistaan, kuten Littoistenjärven jäänpaksuuden arvauskilpailu, Takakonttikirppikset Metsämäen raviradalla ja Littoistenjärven ympärijuoksu. Tämä viimeksi mainittu keväisin järjestettävä kaikille sopiva liikuntatapahtuma toteutetaan yhteistoiminnassa Littoisten Työväen Urheilijoiden, Turun Työpaikkaliikunta TUPI ry:n ja Liedon Eränkävijöiden kanssa. Sipilänmäen kesäteatterista varaamme juhannusviikolla näytöksen, jonka liput myymme omille verkostoillemme.

Aktiviteeteilla keräämämme varat käytämme nuorisotyöhön. Keväisin esimerkiksi jaamme Kaarinan koululaisille yhteensä 20-30 stipendiä. Avustamme myös diakoniatyötä ja partiotoimintaa.

Osa jäsenistämme on aktiivisia liikunnanharrastajia. Pelaamme sulkapalloa ja käymme kuntosalilla ohjatussa valmennuksessa.

Uudistamme klubiamme monella tavoin. Etsimme uusia, aktiivisia jäseniä.

Syyskuussa alkavalla uudella toimintakaudella kokoonnumme kuukausittain Metsämäen raviradan Olohuoneessa. Kokouksissamme pidetään mielenkiintoisia esitelmiä ajankohtaisista aiheista ja nautitaan maukas illallinen.

27.02.2024

Webmaster: Pentti Jäntti

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter