Kokoukset
Jäsenet

                                                   

   Klubin fb             Piirin fb            Lions-liiton fb    Twitter Lions-liitto

Tervetuloa LC Laukaan kotisivuille smiley

Piiri 107-G, I alue, 1. lohko      

Perustettu 01.04.1961

Kotimainen järjestys numero: 164

Kansainvälinen numero: 4026 020674

Hotelli Peurunka 2. maanantai klo 18.00

ESITTELYVIDEO

Lionit vastaavat paikkakuntien tarpeisiin päivittäin eripuolilla maailma, sillä heitä yhdistää ydinaate; yhteisömme palveleminen.

Lions Clubs International on maailman suurin palveluorganisaatio. Meillä on 1,35 miljoonaa jäsentä yli 45 000 klubissa yli 207 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Suomessa meitä on yli 25 000 lähes 1000 klubissa. Laukaassa toimivan  klubimme jäsenmäärä on tällä hetkellä 29. Jos palvelutyö kiinnostaa sinua, niin ota reilusti yhteyttä meihin.

Lioneilla on dynaaminen historia. Järjestön perustamisvuodesta 1917 saakka meidät on tunnettu maailmalla työstä sokeutumisen estämiseksi, mutta toimimme vapaaehtoisina myös monissa muissa kansainvälisissä yhteisöprojekteissa, kuten ympäristön suojelu, ruoka-avun antaminen köyhille sekä vanhusten ja vammaisten auttaminen.
 Suomeen lionsaatteen toi kanadansuomalainen Arne Ritari, Suomen lionstoiminnan kummi. Lionstoiminta juurtui Suomeen lopullisesti, kun ensimmäinen lionsklubi LC Helsinki-Helsingfors perustettiin 14.8.1950.

Lionit antavat näkökyvyn. Järjestämällä näöntarkastusseulontoja, varustamalla sairaaloita ja klinikoita, jakamalla lääkkeitä ja lisäämällä tietoisuutta silmäsairauksista, lionit toteuttavat tavoitettaan antaa näkökyky kaikille. Olemme laajentaneet sitoutumistamme näönsuojeluun lukemattomilla paikallisilla hankkeilla sekä kansainvälisellä SightFirst -ohjelmalla, jonka tavoitteena on poistaa sokeus.

Lionit ja nuorisotyö Monilla yhteisöprojekteistamme tuetaan paikallisia lapsia ja kouluja mm. stipendien, aktiviteettien ja mentoroinnin muodossa. Tarjoamme kansainvälisellä tasolla monia ohjelmia, kt. rauhanjulistekilpailu, nuorisoleirit ja -vaihto sekä Lions Quest.

Leo-ohjelmamme antaa nuorisolle mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen vapaaehtoistoiminnan avulla. Leoja on noin 144 000 ja leoklubeja 5700, yli 140 eri maassa.
 Suomessa Leo klubeja on tällä hetkellä 18, klubiamme lähin on LeoClub Lohikoski ja leoja n. 200.

Lionien apurahat. Vuodesta 1968 on Lions Clubs International Foundation (LCIF)(Lionsklubien kansainvälisen järjestön säätiö) myöntänyt apurahoja yli 660 miljoonan Yhdysvaltain dollarin arvosta lionien humanitäärisiin hankkeisiin eri puolilla maailmaa. LCIF valittiin myös parhaaksi kansalaisjärjestöksi The Financial Times -lehden tutkimuksessa vuonna 2007.

Lionit auttavat luonnonkatastrofeissa. Säätiömme yhdessä lionien kanssa auttaa paikkakuntia esim. hätäavun muodossa, tuoden ruokaa, vettä, vaatteita ja lääkintätarvikkeita katastrofien uhreille sekä auttaen alueen pitkän aikavälin uudelleenrakennuksessa.

Lionit ovat aktiivisia. Mottomme on "Me palvelemme." Lionit ovat osa maailmanlaajuista palveluverkostoa jonka tehtävänä on auttaa paikkakuntia monin tavoin.

Lisätietoja lions-toiminnasta saat osoitteesta www.lionsclubs.org

Tietosuoja

Klubin tietosuojaseloste
Suomen Lions-liitto ry:n tietosuojaseloste

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter