Möten

 

Alla Hjärtans dag 2018!

Nu närmar vi oss Alla Hjärtans Dag som infaller 14/2. Redan nu på Lördag 10/2 uppmärksammar Lions dagen genom de tre klubbar som vi har i vår kommun, det är Lions Citadella, Lions Saxtorp och Lions Landskrona.
Klocka 11.00 finns vi på Kasernplan utanför museet och visar upp Lions katastroftält. Barn från kommunens förskolor har målat burkar där vi kommer att tända ett ljus som ett litet bevis på att Lions i hela värden bryr sig om att hjälpa och att vi därigenom får en bättre värd.
På museet blir det musikunderhållning och det kommer att finnas möjlighet att köpa grillad korv/hamburgare. Kom och passa på att stödja Lions verksamhet.

//Hans Eriksson

 

Barnbidraget 2017

Lions fyller 100 år och med anledning av detta så genomförde vi en konsert på Landskrona Teater. Initiativtagare till detta är vår medlem Göran Andersson. Konserten innehåller två föreställningar. På fm är det en barnföreställning med Sander o Gander och den var i stort sätt utsåld och barnen höll på att riva teatern. På em var det dags för en vuxenföreställning med Sammelsurium, en blandning av olika artister där alla ställde upp GRATIS. Det blev en alltigenom lyckad lördag och allt överskott går till Lions Forskningsfond Skåne med öronmärkning "Barncancerforskning" Ett stort tack till alla som gjorde detta möjligt. Text och foto Hans Eriksson

 

Höstkonsert 2017

Årets konsert, med Hasse Andersson & S:t Mikael Gospel blev en mycket trevlig tillställning i Sofia Albertina kyrka, vi tackar våra sponsorer, svenska kyrkan i landskrona och besökare. Välkomna åter nästa år!

Fler högupplösta bilder finns på vår facebooksida

https://www.facebook.com/Lions-Club-Landskrona-314443002040390/

Sekreteraren

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter