Kokoukset
Jäsenet

Kuoreveden Joulu

Klubi julkaisee joululehteä Kuorevesi-Seuran kanssa http://kuorevesiseura.fi/kuoreveden-joulu/. Palautteet tai vinkit sisällöstä, jutut, joulutervehdykset sekä mainokset voi osoittaa toimituskunnan puheenjohtajalle, martti.helmivirta(at)pp1.inet.fi.

Mainostaulu torilla

Klubi myy Hallin torin INFO-katoksen mainostauluun mainoksia. INFO-pisteestä vastaa Taisto Rinne taisto.rinne(at)pp.inet.fi.

Lentävät lautaset

Lions Club Kuorevesi on julkaisut kuuden taidelautasen sarjan suomalaista suunnittelua olevista, Kuorevedellä ensi lentonsa tehneistä lentokoneista. Lautaset on suunnitellut Maija Höylä ja ne on valmistanut Hackman Designor, Arabia.

Sarjaan kuuluvat lautaset: Valmet LEKO-70 (Vinka), Karhumäki Karhu 48, Valmet PIK-23 Towmaster, Valmet Tuuli II, Valmet L-80TP (Redigo) ja Eklund TE-1. Kutakin lautasta on valmistettu vain 150 yksilönumeroitua kappaletta.

Erinomainen lahjaidea

Kuorevesi ja ilmailu kuuluvat yhteen. Tuet tätä viestiä ja samalla paikallista avustus- ja palvelutoimintaa hankkimalla tuttavallesi, sukulaisellesi tai itsellesi taidelautasen/lautasia yksittäin tai alennettuun hintaan sarjana. Lautasia voi tilata Lions Club Kuoreveden jäseniltä.

Tiedustelut: seppo.valkeiskangas(at)pp.inet.fi, 0400 502 801.

Lisätietoa lautasten lentokoneista

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter