Kokoukset
Jäsenet

Tervetuloa LC Kuoreveden sivuille!

Piiri 107-G, III alue, 1. lohko           

 

Kotimainen n:o 374
Kansainvälinen n:o 4026 020672
Perustamispäivä 1.12.1965
Charter Night 12.3.1966

Lionit vastaavat paikkakuntien tarpeisiin päivittäin eri puolilla maailma, sillä heitä yhdistää ydinaate -- "Me palvelemme".

Kuoreveden Lions-klubin toimintaperiaatteet ja arvot on kiteytetty lauseeseen:

Autamme yhteisöllisesti, yhteistyössä ja paikallisesti.

Kuoreveden Lions-klubissa on noin 20 jäsentä, ensimmäinen naisjäsen liittyi klubiin v 2017.
Palvelutunteja on kertynyt mm. kirjastovalvojien vapaaehtoisvuoroista, veteraanien kuljetuksista ja muista avustustehtävistä.

Rahallisesti klubi avustaa vuosittain mm. partiolaisia leiriavustuksin, koululaisia stipendein, retkiavustuksin ja hankkimalla ekaluokkalaisille pyöräilykypärät sekä palvelutaloa jouluherkuin ja -kukin ja järjestämällä kahvi- ja laulutilaisuuden. Ukraina on ollut keskeinen avustuskohde viime aikoina, kuten suuret katastrofit maailmalla aikaisemmin. Yksittäisistä avustuksista voidaan mainita kaksi koria Hallin frisbeegolfradalle, liikuntasalln jumppamatot ja koululaisten lumikengät

Varainkeruun pohjautuu lähinnä Kuoreveden Joulu-lehteen, jota julkaisemme yhdessä Kuorevesi-Seuran kanssa. Lisäksi myymme Ollin Soran lahjoittamaa hiekoitussepeliä K-Market Hokalla ja lentäviä lautasia eli taidelautasia Suomessa suunnitelluista ja Kuorevedellä ensilentonsa tehneistä lentokoneista.

  

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter