Kokoukset

Tervetuloa Kuopion vanhimman Lionsklubin kotisivuille.

Lions - Monta tapaa tehdä hyvää.

Marraskuun kuukausikokous

Marraskuun kuukausikokous pidettiin osin yhteiskokouksena LC Kallaveden kanssa. Yhteisen kokoontumisen tarkoituksena oli edistää yhteishengessä Lions toimintaa klubien välillä. Tilaisuus pidetiin avec-tilaisuutena ja se keräsi paikalle yhteensä 35 leijonaa ja heidän puolisoaan. Lyhyen ja jämäkän kokouksen jälkeen professori Jouni Kurola kertoi ensihoidosta eli mihin suuntaan siinä ollaan menossa ja miten hyvinvointialueet vaikuttavat toimintaan, samoin kuin pelastushelikopteritoiminnasta ja  sen kasvaneesta merkityksestä. Jouni Kurola antoi myös lyhyen täsmäiskun siitä, millaisten oireiden ilmaantuessa on syytä välittömästi soittaa 112:een. Lisäksi saatiin koronan vuoksi siirtynyt ja kovasti kaivattu opastus Kuopion Klubille hankkimamme sydäniskurin käyttöön.

Kuva: Professori Jouni Kurola kertoi ensihoidosta ennen ja nyt sekä antoi opastusta sydäniskurin käyttöön.

 

Kuva: Uutena jäsenenä klubiimme otettiin vastaan Marko  Rantala. Vastaanottoseremonioista vastasivat  veli Kari  Tolvanen ja jäsentoimikunnan pj. Matti Nissinen .

Lokakuun kuukausikokous ja vuosikokous

Kuva: Lionpresidentti Eero Wetzell yhdessä Ilkka Hiltusen kanssa luovuttivat Erik Ongelinille aurinkojumalan kuvan kiitoksena 55-vuotisesta Lions-toiminnasta. Samalla Erik nimettiin klubin kunniajäseneksi.

Kuukausikokouksen pääaiheita olivat: Uudeksi jäseneksi hyväksyttiin Marko Rantala. Kummina toimii Kari Tolvanen. Sinappiaktiviteettia ei toteuteta tänä syksynä mm. koronapandemiasta aiheutuneiden ongelmien vuoksi. Jo maksetuista jalkahoidoista 10 kpl kohdistetaan veteraaneille ja lotille ja loput 10 kpl vaikeassa tilanteessa oleville omaishoitajille. LC Kuopion ja LC Kallaveden yhteinen pikkujoulu pidetään 17.12.2021 klo 18 alkaen Puijon Majalla. Tilaisuus on AVEC. LC Kuopion ja LC Kallaveden yhteinen tutustuminen Kuopion uudistuneeseen museoon ja siellä olevaan Leonardo da Vincin elämästä kertovaan näyttelyyn 3.11.klo 16 alkaen. Tilaisuus on AVEC. Ilmoittautumiset Eero Wetzelille eero.wetzell@pp.inet.fi.

Vuosikokous hyväksyi toimintakertomuksen. Samoin tilinpäätös hyväksyttiin ja vahvistettiin sekä myönnettiin edelliselle hallitukselle vastuuvapaus.

Uusi kausi 2021- 2022 käyntiin koronasta vapaana

Uusi kausi käynnistettiin 15.9.2021 syyskuun kuukausikokouksella. Todettiin, että koronantäyteiset puolitoista vuotta nettikokouksineen on nyt takana ja lienee aika huokaista helpotuksesta sekä palata kokouskäytäntöjenkin osalta normaalielämään. Niinpä kokouskin pidettiin maskittomina,  vieri vieressä istuen ja kädestä pitäen tervehtien.  Kokouksen tärkeimpiä asioita olivat:  Klubin tilien siirtyminen Tervon Osuuspankkiin, sinappiaktiviteetin valmistelut todettiin olevan käynnissä ja  wappuaktiviteetti järjestetään yhdessä LC Kallaveden kanssa. Ansioituneille jäsenille myönnettiin seuraavat kunnianosoitukset ja ansiomerkit: Eero Korhoselle Ars-ansiomerkki sekä klubimme ainaisjäsenyys ja kunniajäsenyys,  Erik Ongelinille 55- vuotismerkki ja  samalla klubin kunniajäsenyys,  Ilkka Hiltuselle ja Seppo Toloselle 40 vuotismerkit ja Antti Kivirannalle 15 vuotismerkki.  

Tuomas Oinonen toivotettiin tervetulleeksi LC Kuopion jäseneksi uutena jäsenenä.

Eero Korhoselle myönnettiin klubimme ainaisjäsenyys ja kunniajäsenyys. Aiemmin ainaisjäsenen arvon klubissamme on saanut ainoastaan Erik Ongelin. 

Kuukausikokouksen esitelmän piti Heikki Hiltunen lautamiestoiminnasta.

 

 

 

               

Klikkaa banneria - pääset Punaisen Sulan sivuille.


Leijona Tytöt on uudistanut sivustonsa. Tutustu tästä.

 


                                           

 


 

Satavuotisjuhlan palveluhaaste.

 

Lions Club Kuopio osallistuu erilaisiin hyväntekeväisyystempauksiin. Avustuskohteina ovat muun muassa WHO Cares -toiminta, joka tekee aktiivisesti nuorten syrjäytymis- ja huumeidenvastaista työtä.


Sivut päivitetty 3.4.2021

web counter

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter