Kokoukset

Muistettavaa: Käytöstä poistettujen silmälasien keräys päättyy helmikuun lopussa.

Löytyykö Sinun varastostasi hyvää, käyttökuntoista tavaraa, jota et itse tarvitse? Leijona-KIRPPIS on tarkoitus järjestää keväällä, todennäköisesti huhtikuussa.

Muista myös täyttää Leijonien kuntokorttiasi. Palauta korttisi sihteerille 10.4. mennessä!

LATAA KUNTOKORTTI!

Alueseminaari ja lohkon kokous 16.3. Kajaanissa, ravintola Siriuksessa


HALLO! HALLO! HALLO!  HALLO! HALLO!

HALUATKO ULKOMAILLE ENSI KESÄNÄ?

Lions -järjestön nuorisovaihto on 17 - 21 -vuotiaiden nuorten, pääsääntöisesti kesäaikana tapahtuvaa muutaman (3 - 6) viikon mittaista tutustumista muihin maihin ja niiden kulttuuriin perheoleskelun ja kansainvälisten leirien muodossa.

Monelle nuorelle se voi olla myös ensimmäinen pitempiaikainen oleskelu vieraassa ympäristössä yksin ilman vanhempien mukanaoloa tarjoten siten merkittävän mahdollisuuden nuoren itsenäistymisessä.

Lionsklubit hyväksyvät ja lähettävät nuoren vaihtoon ja tavallisesti lähettävä lionsklubi tukee nuoren matkaa taloudellisesti erikseen sovittavalla määrällä.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan nuorisovaihtoon, niin voit käydä tutustumassa Lions-järjestön nuoriso-vaihtoon netissä (Lions, nuorisovaihto) ja sen jälkeen ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen lisätietojen saamiseksi - joko puhelimitse tai sähköpostitse.
Pauli Huttunen, Lions Club -Kuhmon nuorisovaihtaja
E-mail: huttunenpauli@gmail.com
Puh. 044-3247948

 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter