Kokoukset
Jäsenet

 

 

LC-Kiuruvesi/Niva

 kv n:o 4029020800 , kotim n:o 475

 perustettu 23.2.1969

 Carter Night 17.05.1969. 

Kiuruveden kaupunki sijaitsee maakunnallisesti Savon ja Pohjanmaan rajakaupunkina lähes Suomen keskipisteessä.  Savolainen lupsakkuus ja  pohjalainen jämäkkyys kohtaavat Kiuruvedellä sopuisasti. Kalakukko ja leipäjuusto lyövät kättä kiuruvetisessä ruokapöydässä. Kulttuurilliset erot ovat suuri rikkaus paikkakunnallamme.

LC Kiuruvesi/Niva- klubi perustettiin tarpeesta.  Kiuruveden ensimmäinen klubi oli  ylisuuri eli jäseniä oli yli 40.  Silloinen LC Kiuruveden presidentti Matti Valkama ryhtyi puuhaamaan Kiuruvedelle toista klubia koska paikkakunnalla näytti olevan riittävästi uusia innokkaita miehiä leijonatyöhön.  Ukkoklubista, niinkuin me vanhempaa klubia kutsuimme, tuli kummiklubimme ja Matti Valkamasta henkilökohtainen kummimme yhdessä jo edesmenneen Ilmari Toivolan kanssa.

Klubimme ensimmäinen presidentti oli innostunut ja innostava leijonaveli Ervo Vesterinen.  Hän toimi presidenttinä puolitoista kautta ja sai näin luotsattua klubin hyvään alkuun.  Sittemmin Ervo Vesterinen muutti paikkakunnalta työn ja opiskelun merkeissä  väitellen myöhemmin tohtoriksi.

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter