Kokoukset
Jäsenet

Klubimme aktiviteetit

Klubillamme on useita vuosittain toistuvia aktiviteetteja, mm. 

 • Olemme järjestäneet autonrenkaiden vaihto -kampanjoita mm. Kuljetusliike Eskolan huoltohallissa sekä syksyisin että keväisin.
   
 • Olemme järjestäneet "Joulupuusta iloa kiiminkiläisille" -keräyksen yhteistyössä seurakunnan ja sosiaalitoimen kannssa. Keräyksellä tuetaan vähävaraisten kiiminkiläisperheiden joulua.

  Vuoden 2020 keräys tuotti 42 joululahjapakettia lapsille, lisäksi 2500€:lla lahjakortteja sekä ison korillisen jouluherkkuja jaettavaksi Kiimingin ja Jäälin alueella. Tämän kaiken saavuttamiseksi teimme yli 70 tuntia vapaaehtoistyötä Lions Club Kiimingin toimesta.
   
 • Olemme jo monena vuonna keväällä haastaneet kiiminkiläiset mukaan ympäristönsiivoustalkoisiin. Haaste on otettu hyvin vastaan mm. alueen päiväkodeissa ja alakouluissa, minkä lisäksi perhepäivähoitajat ovat hoitolasten kanssa osallistuneet innokkaasti.
   
 • Stipendit koululaisille. Klubimme on lahjoittanut stipendit yläkoululaisille ja lukiolaisille. Puolisotoiminta (Ladyt) on lahjoittanut stipendit alakoululaisille.
   
 • Klubimme on järjestänyt keväästä 2004 alkaen veteraanilounastapahtuman. Ensimmäisellä kerralla osallistujia oli 93.
   
 • Klubimme kustantaa vuosittain yhden tai kaksi opettajaa Lions Quest-koulutukseen. Koulutusta arvostetaan opettajien keskuudessa ja sinne olisi paljon enemmänkin osallistujia kuin me ja Jäälin kummiklubimme voimme kustantaa.
   
 • Vuosiaktiviteetteihimme on kuulunut niin ikään yhden tai useamman nuoren lähettäminen nuorisovaihtoon.
   
 • Olemme osallistuneet Kiiminkipäiville jo vuosikymmenien ajan. Aktiviteettajamme ovat olleet mm. lahjoituksena saadun lohen painon arvauskilpailun järjestäminen sekä Palvelukeskus Jaarankartanosta tapahtumapaikalla haluavien vanhusten kuljetus pyörätuolilla. Viime vuosina perinteeksi on muodostunut mös lasten keppiheppakisat.
   

I-Piirin videokilpailu - LC Kiiminki voittoon
LC Kiimingin video Leijonatoiminnasta voitti viestinnän kilpailun vuonna 2020. Videosta välittyi monipuolinen kuva klubin toiminnasta. Perusviesti oli siis havaittava. Videon kesto oli napakka eikä katsoja pitkästy. Ja mikä parasta videosta välittyi rento tunnelma. Videosta näkyi myös selkeästi mistä yhdistyksestä on kyse mahdollisia yhteydenottoja varten.

Toinen kilpailuun tehdyistä videoista.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter