Kokoukset
Jäsenet

Klubimme aktiviteetit

Klubillamme on useita vuosittain toistuvia aktiviteetteja, mm. 

 • Olemme järjestäneet autonrenkaiden vaihto -kampanjoita mm. Kuljetusliike Eskolan huoltohallissa sekä syksyisin että keväisin.
   
 • Olemme järjestäneet jo useita vuosia "Joulupuusta iloa kiiminkiläisille" -keräyksen. Keräyksen tuotolla tuetaan vähävaraisten kiiminkiläisten ja jääliläisten kotien joulua.

  Vuoden 2022 keräys tuotti lähes 2700 €:n edestä avustuksia, joilla ilahdutimme tällä kertaa sekä lapsiperheitä, että kotihoidossa olevia vanhuksia kuin mielenterveyskuntoutujiakin. Lisäksi saimme suuren määrän mm. leluja ja sukkia jaettavaksi perheisiin. Tämän kaiken saavuttamiseksi teimme jälleen yli 70 tuntia vapaaehtoistyötä Lions Club Kiimingin toimesta.
   
 • Olemme jo monena vuonna keväällä haastaneet kiiminkiläiset mukaan ympäristönsiivoustalkoisiin. Haaste on otettu hyvin vastaan mm. alueen päiväkodeissa ja alakouluissa, minkä lisäksi perhepäivähoitajat ovat hoitolasten kanssa osallistuneet innokkaasti.
   
 • Lasten Leijonahiihto järjestettiin Kiimingissä ensimmäistä kertaa kevättalvella 2023. Hiihtoon osallistui yli 60 hiihtäjää, joist ajokainen sai lopuksi mitalin kaulaansa.
   
 • Jo vuosien ajan Nuorisovaihto on ollut tunnetuin lionsklubien aktiviteetti. Kesällä 2023 lähetämme yhteistyössä LC Jäälin kanssa yhden alueemme nuoren nuorisovaihtoon Kanadaan.
   
 • Stipendit koululaisille. Klubimme on lahjoittanut stipendit yläkoululaisille ja lukiolaisille. Puolisotoiminta on lahjoittanut stipendit alakoululaisille.
   
 • Klubimme on järjestänyt keväästä 2004 alkaen veteraanilounastapahtuman. Ensimmäisellä kerralla osallistujia oli 93. Nykyisellään, kun alueemme jäljellä olevat veteraanit alkavat olla jo huonokuntoisia, muistamme heitä jokaista erikseen. Vuonna 2023 talvisodan päättymispäivänä klubistamme vierailtiin viimeisten kolmen veteraanin luona.
   
 • Klubimme kustantaa vuosittain yhden tai kaksi opettajaa Lions Quest-koulutukseen. Koulutusta arvostetaan opettajien keskuudessa ja sinne olisi paljon enemmänkin osallistujia kuin voimme kustantaa.
   
 • Olemme osallistuneet Kiiminkipäiville jo vuosikymmenien ajan. Aktiviteettajamme ovat aikaisempina vuosina olleet mm. lahjoituksena saadun lohen painon arvauskilpailun järjestäminen sekä Palvelukeskus Jaarankartanosta tapahtumapaikalla haluavien vanhusten kuljetus pyörätuolilla.
  Viime vuosina perinteeksi on muodostunut lasten keppiheppakisat ja vuonna 2022 jatkoimme Kiimingin Urheilijoiden aikaisemmin järjestämän Naulanlyönnin SM-kilpailun perinnettä.
   

I-Piirin videokilpailu - LC Kiiminki voittoon
LC Kiimingin video Leijonatoiminnasta voitti viestinnän kilpailun vuonna 2020. Videosta välittyi monipuolinen kuva klubin toiminnasta. Perusviesti oli siis havaittava. Videon kesto oli napakka eikä katsoja pitkästy. Ja mikä parasta videosta välittyi rento tunnelma. Videosta näkyi myös selkeästi mistä yhdistyksestä on kyse mahdollisia yhteydenottoja varten.

Toinen kilpailuun tehdyistä videoista.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter