Kokoukset
Jäsenet

Klubimme aktiviteetit

Klubillamme on tällä hetkellä olevista pysyvistä aktiviteeteista pisimmästä tuoreempaan seuraavat vuosiprojektit:

 

  1. Stipendit koululaisille. Klubimme on lahjoittanut stipendit yläkoululaisille ja lukiolaisille. Puolisotoiminta(Ladyt) on lahjoittanut stipendit alakoululaisille.
  2. Klubimme on järjestänyt keväästä 2004 alkaen veteraanilounastapahtuman. Ensimmäisellä kerralla osallistujia oli 93. Maaliskuun 2018 tilaisuudessa oli eri veteraanijärjestöistä 4 henkilöä. Muutaman viime vuoden ajan on kummiklubimme LC Kiiminki/Jääli osallistunut tapahtumaan ja kustannusten jakoon.
  3. Olemme lahjoittaneet myös useamman vuoden ajan joululahjarahaa Kiimingin seurakunnan diakoniatyön kautta vähävaraisille kiiminkiläisperheille.
  4. Klubillamme on Plan järjestön kautta kummilapsi Sri Lankassa.
  5. Klubimme kustantaa vuosittain yksi tai kaksi opettajaa Lions Quest-koulutukseen. Koulutusta arvostetaan opettajien keskuudessa ja sinne olisi paljon enemmänkin osallistujia kuin me ja Jäälin kummiklubimme voimme kustantaa.
  6. Vuosiaktiviteetteihimme on kuulunut niin ikään yhden tai useamman nuoren lähettäminen nuorisovaihtoon. Vuonna 2018 lähtee yksi nuori vaihtoon Yhdysvaltoihin.
  7. Olemme osallistuneet Kiiminkipäiville jo reilun 20 vuoden ajan. Siellä aktiviteettajamme ovat olleet  lahjoituksena saadun lohen painon arvauskilpailun järjestäminen sekä Palvelukeskus Jaarankartanosta tapahtumapaikalla haluavien vanhusten kuljetus pyörätuolilla.
  8. Olemme järjestäneet autonrenkaiden vaihtokampanjoita Kuljetusliike Eskolan huoltohallissa sekä syksyisin että keväisin.
  9. Olemme olleet osallisena yhteiskeräyksessä "Joulupuusta iloa kiiminkiläisille", jolla keräämme jouluavustuksia vähävaraisille kiiminkiläisperheille. Yhteistyökumppaneitamme ovat Mannerheimin lastensuojeluliitto, LC Kiiminki/Jääli, Punainen risti ja Kiimingin seurakunta.
Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter