Kokoukset
Jäsenet

LC Kiiminki on perustettu 9.5.1967

Charter Night 29.11.1967

Klubin kotimainen numero LC-0428 kansainvälinen numero 20749


Päivitämme aktiivisesti infoa tulevista ja toteutetuista tapahtumista ensisijaisesti Facebook sivuillemme. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Ilmoittautuminen tapahtumiin ja kokouksiin tapahtuu Nimenhuuto palvelun kautta jonne pääset tästä.

 

 


 

 


Voit helposti tehdä lahjoituksen LC Kiimingin palvelutyöhön tiputtamalla pullonpalautuskuittisi keräystorniimme Kiimingin K-Supermarketissa, Halpa-Hallissa tai S-Marketissa.


Lions Klubiimme kuuluu vajaa 30 jäsentä, jotka ovat eri ikäisiä naisia ja miehiä tasavertaisina jäseninä. Mielekkään harrastuksen ja toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi pidämme kiinni hyvästä yhteishengestä ja kannustavasta asenteesta, jotta voimme toteuttaa Leijonien tehtävää: ”Me palvelemme”.

LC Kiimingin palvelutehtävä kohdistuu Kiimingin nuoriin, vammaisiin, vanhuksiin ja erityisesti avun tarpeessa oleviin lapsiperheisiin.  LC Kiiminki pyrkii omalta osaltaan vastaamaan yhteiskunnan  muutoksesta aiheutuviin avuntarpeisiin keräämällä varoja lahjoituksiin ja tekemällä palvelutyötä kohderyhmien auttamiseksi.  Klubin varainkeruu on läpinäkyvää ja kerätyt varat suunnataan 100 prosenttisesti avustuskohteisiin.

 

Maailman suurin kolmannen sektorin palvelujärjestö

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä yli 210 maassa ja maantieteellisellä alueella. Leijonat ovat ystäviä, naapureita ja perheitä, joita yhdistää sama perusarvo: yhteisömme on juuri sellainen miksi sen itse muokkaamme.

Kansainvälisen Lions Clubin esittelyKansainvälisen Lions Clubin esittely Youtubessa
 

 


Kokoonnumme klubikokouksiin tai -illan viettoon erillisestä kutsusta Senioritalon ruokasalissa osoitteessa Terveystie 3, Kiiminki.

 

Linkkejä:

Lions-liitto

I-Piirin sivusto 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter