Kokoukset
Jäsenet

 

 Hei, me leivotaan korvapuusteja ja kerätään varoja lapsille ja nuorille. Ole mukana ja tee ennakkotilaus hiihtoloman herkutteluun vaikka heti, tai viimeistään 21.2. puhelimitse 0400-452181/Merja tai 040-5650429/Terttu. Leivomme isoja korvapuusteja perjantaiaamuna 24.2 ja tilaukset noudetaan iltapäivällä Kellokoskelta apteekin talosta, entisen kukkakaupan tilasta klo 13-17. Korvapuustien hinta on 1.50 €/ kpl. Vastaleivottuja, laktoosittomia korvapuusteja kannattaa ostaa myös pakastettavaksi!

 

 

LC Kellokoski/Annat on perustettu 06.11.2006

 

 

Lions-järjestön toiminta on maailman  laajuista vapaaehtoista, luotettavaa palvelutyötä niin kansainvälisellä kuin paikallisella tasolla. Annat toimivat pääosin Tuusulan Kellokosken kylän alueella. Suurin osa auttamistyöstä kohdistuu kellokoskelaisten lasten, nuorten ja vanhusten elämän tukemiseen ja auttamiseen erilaisilla palveluaktiviteeteilla.

Avustuksilla olemme tukeneet mm. partiolaisia, kouluja, Nuorkan toimintaa, perhekeskusta ja olleet mukana hankkimassa Kellokosken kirkolle arkkualbaa. Yhdessä LC Kellokosken kanssa olemme hankkineet nopeusnäytön Kellokosken koulujen läheisyyteen.

Varojen hankkimiseksi olemme järjestäneet konsertteja, muotinäytöksen, lasten tapahtumia ja perinteisesti olemme mukana joulukadun avajaisissa Kellokoskella.

Tällä hetkellä (1/2022) meitä Annoja on 21

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tule mukaan toimintaan.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter