Kokoukset

LC Kauvatsalla on monia vakioaktiviteetteja.

Aktiviteeteilla pyritään auttamaan Kauvatsan asukkaita ja nostamaan kotiseutuhenkeä. 

Aktiviteeteista saadut varat käytetään kauvatsalaisten hyväksi.

 

Paperin keräys

Joka kevät LC Kauvatsa järjestää paperinkeräystempauksen. Siinä kerätään kiinteistöille kerääntyneet keräyspaperit Kauvatsan alueelta ja toimitetaan ne uusiokäyttöön. Paperinkeräys on yksi vanhimpia LC Kauvatsan aktiviteetteja.

Silkkiuikku-lehti

Silkkiuikku-lehti on Kauvatsan kotiseutulehti, se ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. LC Kauvatsa on toiminut lehden julkaisijana vuodesta 2006. Lehteä voi ostaa mm. Kauvatsan kyläkaupasta.

Itsenäisyyspäivän soihtukulkue ja kunniavartio

Joka itsenäisyyspäivä LC Kauvatsa on mukana järjestämässä soihtukulkuetta Kauvatsan seuratalolta sankarihaudoille. Itsenäisyyspäivän aamuna olemme myös mukana seppeleenlaskussa kunniavartion ominaisuudessa.

Kauvatsa-päivien soppatarjoilu

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävään Kauvatsa-päivät tapahtumaan LC Kauvatsa osallistuu ruokkimalla tapahtumaan osallistuvia maittavalla hernesopalla.yes

Metsäaktiviteetti

Joka vuotinen perinne. Aktiviteetissa suoritetaan metsän istutusta tai raivausta. Tätä on harjoiteltu monia vuosia mm.veljien metsäpalstoilla. Mikäli tämä palvelu kiinnostaa ota yhteyttä johonkin LC Kauvatsa jäseneen.

Kyläläisten avustaminen

LC Kauvatsa pyrkii omalta osaltaan kantamaan kortensa kekoon kauvatsalaisen hyväksi . Näitä toimia ovat mm. vuosittaiset pyöräilykypärien lahjoitukset esikoululaisille, kirkkokyyditykset vanhuksille, kunniaäidin tai ryhtinuoren vuosittainen valinta ja stipendin luovutus yhdelle kauvatsalaiselle äidinkielen aineen kirjoittaneelle tuoreelle ylioppilaalle ja monet muut yksittäiset palvelut.