Kokoukset

"LC-JKL/JYVÄSSEUTU MEHUASEMA Kausi 2023 on päättymässä 4.10.2023. Vapaita aikoja on vielä 3.ja 4.10.2023. Ns. puskuriaikoja voi tiedustella varauspuhelimesta 045-207 33 40 ma-pe klo 9:00-13:00."

 

Lions-klubin omenamehuasema avautuu jälleen elokuussa
 
Lions Club Jyväskylä/Jyvässeutu avaa tänäkin kesänä mehunpuristusaseman Viherlandian vanhassa navetassa. Mehuaseman palvelut avataan 10.8.2023. Kausi päättyy syys-lokakuun vaihteessa.

Puristamme asiakkaan omenista tuoremehua, jonka voi saada pastöroitun
3 l hanapakkauspusseihin tai pastöroimattomana esim. kanistereihin.

Olemme palvelleet asiakkaita jo 13 vuoden ajan. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä saamiinsa mehuihin ja palveluihin. Tuotantotiloja on kehitetty ja mehun laatua tarkkaillaan, jotta asiakas saisi mahdollisimman hyvää ja laadukasta tuoremehua.

On tärkeää muistaa muutama perusseikka: älä tuo ylikypsiä ja pehmeitä omenoita, koska tämä aiheuttaa puristinlaitteistolle paljon häiriöitä. Kiinteistä, mieluummin vähän raaoista omenista tulee parasta mehua. Kesäomenat pitää tuoda ajoissa. Omenoiden mukana ei saa olla likaisia, pilaantuneita tai muumiotautisia omenia eikä ylimääräisiä esineitä. Pintaviallisia, esim.vähän toukansyömiä ja omenarupisia voi olla mukana – ne eivät haittaa valmiissa mehussa.
Omenat on hyvä tuoda asemalle tukevissa laatikoissa, ämpäreissä tai koreissa. Pyydämme käyttämään mieluummin kevyitä, helposti kannettavia tuontiastioita. Jätesäkit eivät kestä omenien nostoa autosta vaa’alle. Oikeanlaiset kuljetuslaatikot ja korit nopeuttavat omenien punnitusta ja kuljetusta puristamoon. Näin toiminta on sujuvaa ja pysytään aikataulussa eikä seuraavan asiakkaan tarvitse odotella vuoroaan myöhästymisen takia.

Mehuaseman osoite on Kammintie 6, 40520 Jyväskylä. Toimitilana on vanha navetta Viherlandian alueen voimalaitoksen puoleisella reunalla. Kulkuopasteet löytyvät Kammintieltä. 
Voit varata ajan netissä
https://nettivaraus5.ajas.fi/ajanvaraus.php?lid=a9bca86b9cff
tai puhelimitse. Puhelinvarauksia otetaan vastaan ma-pe klo 9 – 13 numerossa 045-2073340.
Ajanvaraus aukeaa maanantaina 31.7.2023.
Päivittäisen puristusprosessin käynnistämiseksi tarvitsemme jonkin verran myös ns. aloitusomenia.
Jos sinulla on ylimääräisiä omenoita, joita et itse käytä, voit tuoda niitä asemalle.
Lämpimästi tervetuloa!
Toivottaa mehuaseman talkooväki
 
Hinnat
Hinnoitteluperusteena on mehustukseen tuotavien omenien kilomäärä, josta on vähennetty
tuontiastioiden painot.
Pastöroimaton mehu 0,80 eur/omenakilo
Pastöroitu mehu 1,20 eur/omenakilo

Hanapakkauspussi 1,10 eur/kpl
Pussin säilytyskotelo 1,50 eur/kpl

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter