Kokoukset
Jäsenet

Tervetuloa Lions Club Joensuu/Puukellon kotisivuille!

Mikäli olet kiinnostunut Lions-toiminnasta Suomessa, saat siitä tietoa SUOMEN LIONS-LIITTO R.Y.:n www-sivuilta. Järjestömme maailmanlaajuisesta toiminnasta löytyy myös suomenkielistä tietoa Lions Club International-järjestön www-sivuilta.

Kaikkiaan maailman suurimmassa kansainvälisessä palvelujärjestössämme on klubeja yli 200 maassa, klubeja lähes 50000 ja jäseniä yli 1,3 miljoonaa.

LC Joensuu/Puukello on joensuulainen Lions-klubi

Joensuun kaupungin alueella toimii 10 Lions-klubia, joista oma klubimme on viidenneksi vanhin, perustettu 2.12.1967. Klubissamme on tällä hetkellä 27 jäsentä, sen perustajajäseniä oli alussa 22 ja kaikkiaan jäseniä on klubissamme ollut yli 90.

Klubimme kuuluu savokarjalaiseen H-piiriin, jossa on kaikkiaan 54 klubia ja jäseniä eli lioneja lähes 1400, joista naisjäseniä noin 80 eli reilut 5 %. Naisten osuus on koko ajan kasvamassa Suomen Lions-liiton yli 900 klubissa, joissa jäseniä on yhteensä noin 19000 lionia eli suomalaisittain leijonaa.

Mitä on puukellotoiminta ja miten siihen pääsee mukaan?

Jokainen Lions-klubi toimii omalla tavallaan, yhteisesti hyväksyttyjen sääntöjensä mukaisesti. Puukellon toiminta keskittyy kuukausittaisiin klubi-iltoihin ja toimintatalkoisiin. Näissä talkoissa teemme yhdessä käsin jotakin sellaista, mistä saamme virkistystä itsellemme ja samalla kokoamme jonkin verran varoja auttaaksemme lähimmäisiämme niin omalla paikkakunnallamme kuin kauempanakin. Näissä talkoissa ovat mukana myös puolisot halujensa ja mahdollisuuksiensa mukaisesti. Tärkeä osa palvelutoimintaamme on ns. ulkoilutusaktiviteetti, jossa käymme ulkoiluttamassa Koivupihan asukkaita joka toinen viikko. Osallistumme myös yhdessä muiden Joensuun klubien kanssa Senioripihan ulkoilutusaktiviteettiin. Klubimme ei toimi kesäkuukausina, vaan ainoastaan syyskuusta toukokuuhun.

Jos olet kiinnostunut tällaisesta yhdessä tekemisen palvelusta, ota toki rohkeasti yhteyttä meihin. Kerromme toiminnastamme mielellämme lisää ja jos asia kiinnostaa, voimme neuvotella myös mukaan tulostasi.


 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter