Kokoukset
Jäsenet

 

  
                Tervetuloa
LC Joensuu/jokelaisten kotisivuille.
klubin 43. toimintavuosi 
 

 

 
Klubimme arvot:
1. Yhteenkuuluvaisuus
2. Empaattisuus
3. Oikeudenmukaisuus
 
Klubin presidentin teema kaudella 2019 - 2020:                         Lähiauttaminen ja paikalliset tukitoimet

 

 

HISTORIAA

LC Joensuu/jokelaisten perustamiskokous pidettiin Kontiolahdella Lehmon Moottori-hotellissa 26.10.1976. Perustamiskokouksessa klubiin liittyi 21 jäsentä. Kummiklubina oli LC Joensuu/Pielisjoki. Ensimmäiseksi presidentiksi valittiin Esko Kuikka ja sihteeriksi Onni Naakka.

Perustamisjuhlaa vietettiin 21.1.1977 Joensuun Teatteriravintolassa. Läsnä oli myös DG Jouko Tanskanen, joka oli silloin LC Tuupovaaran jäsen. Hän liittyi jokelaisiin vuonna 1994, joten häntä voidaan hyvällä syyllä pitää jokelaisten perustajana ja perustajajäsenenä.

Klubin kuukausikokoukset pidettiin aluksi Lehmon Moottorihotellissa, mutta jo maaliskuussa 1977 kokouspaikaksi tuli Hotelli Kimmel. Vuonna 1991 kokouspaikaksi vaihtui Karjalan Talon Ravintola Puukello. Vuoden 2006 syksystä lähtien kokouspaikkana oli Ravintola Karelia, mutta ravintolan toiminnan loppumisen jälkeen siirryttiin pitämään kokouksia jälleen Karjalan Talossa, jonka Ravintola tunnetaan nykyisin Kerubina.

Klubin tunnusmerkkinä on oma lippu. Jo toisena toimintakautena toteutettiin klubin viirihanke. Sen suunnitteli klubin perustajajäsen Jorma Turtiainen ja se vihittiin 15.5.1978 Hotelli Kimmelissä. Muotonsa vuoksi viiri todettiin kuitenkin hankalaksi kantaa ulkoilmatilaisuuksissa. Sen vuoksi heräsi ajatus hankkia klubille uusi, normaalimuotoinen lippu. Vuonna 1991 klubin puolisot päättivät lahjoittaa klubille uuden lipun. Asia jäi kuitenkin hautumaan ja vasta vuonna 2000 perustajajäsen Matti Nevalaisen vetämä lippuhanke toteutettiin.

Klubin standaari:

                                                                                     

 

                                                                       Päivitetty 20.7.2019/RS               

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter