Kokoukset
Jäsenet

LC Huittisten tavoitteet ja periaatteet ovat kaikille maailman LIONS- klubeille yhteiset.

Tavoitteet:

Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken.

Edistää hyvän hallitsemisen ja täydellisten kansalaisoikeuksien periaatetta.

Osoittaa aktiivista harrastusta yhteiskunnan taloudellista, sivistyksellistä, sosiaalista ja siveellistä menestystä kohtaan.
 
Yhdistää klubeja ystävyyden, hyvän toveruuden ja keskinäisen yhteisymmärryksen avulla
Valmistaa tilaisuus vapaaseen keskusteluun kaikista yleisesti kiinnostavista asioista, ei kuitenkaan väittelyyn puoluepolitiikasta eikä uskonnosta.
 
Kannustaa palvelunhaluisia henkilöitä työhön paikkakuntansa hyväksi ilman henkilökohtaista taloudellista hyötyä, sekä tehokkaaseen ja korkeat eettiset vaatimukset täyttävään toimintaan kaupan, teollisuuden, eri ammattien ja julkisen toiminnan alalla sekä yksityisissä yrityksissä.
 
Periaatteet:
 
Pidä päivätyötäsi kutsumuksena ja hoida työsi niin, että herätät luottamusta.
 
Pyri tekemään työsi menestyksellisesti. Olet oikeutettu kohtuulliseen korvaukseen vaivoistasi, mutta älä tavoittele epäoikeudenmukaisia etuja.
 
Älä lunasta menestystäsi toisen henkilön kustannuksella. Ole vilpitön ja luotettava lähimmäisillesi ja rehellinen omalle itsellesi.
 
Toimi aina epäitsekkäästi. Jos Sinun epäillään menettelevän väärin, käyttäydy silloin lähimmäistäsi kohtaan niin kuin toivot hänen käyttäytyvän Sinua itseäsi kohtaan.
 
Pidä ystävyyttä tavoitteena, ei välikappaleena. Tosi ystävyys ei vaadi mitään itselleen eikä se ole riippuvainen keskinäisistä palveluksista.
Täytä yhteiskunnalliset velvollisuutesi. Sanoin ja teoin osoita
oikeudenmukaisuutesi ja rehtiytesi maatasi ja yhteiskuntaasi kohtaan.
 
Auta lähimmäisiäsi heidän koettelemuksissaan, surevat tarvitsevat myötätuntoasi, heikot ja vaikeuksissa kamppailevat tukeasi.
 
Ole varovainen arvosteluissasi, mutta antelias kiitoksessasi. Toimi rakentavassa mielessä, ei hajottaen.
Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter