Möten

Lions i Horndal bjuder in till Moped Poker Run 26 maj.

Start och mål i Bruksparken Horndal. Start sker mellan 10.00 0ch 11.00.

Vi åker en tur på 50 km med fem stycken stopp. Vid varje stopp drar deltagarna ett spelkort. Målet är att få den bästa pokerhanden och pris delas ut till de tre bästa händerna.

Av anmälningsavgiften på 100 kronor går 50 % till vinster och resterande 50 % till Lions barncancerfond.

Uppstår problem med mopeden finns möjlighet att få hjälp med bärgning tillbaka till starten.

Hamburgare och dryck finns att köpa i Bruksparken när ni kommit i mål, caféet håller också öppet mellan 10.00 till 14.00. Om ni är större grupper som kommer hör gärna av Er innan så att vi mat så det räcker till alla.

I bruksparken hålls samtidigt en Vårmarknad med knallar och loppis, aktiviteter för barn och möjlighet att baka tunnbröd i Bagarstugan. Folkare konstförening håller utställning i modellboden.

Styrelsen föreslog att klubben som våraktivitet arrangerar ett mopedrally. Till kommitté för detta ändamål utsågs lions Olof, Rolf och Börje ( Birgersson).

Luftgevärsskytte. Det sköts skarpt i skytteklubbens lokal vid badhuset när 12 av klubbens medlemmar drabbade samman i luftgevärsskytte.

När krutröken lagt sig kunde en segrare urskiljas, dock med minsta möjliga marginal. Lion Rolf höll sig väldigt nära mitten på tavlan med sina 201,4 poäng. En hårsmån före lion Leif som ansamlade 201,2 poäng. Bronsmedaljör blev lion Josef också han på en imponerande nivå med 197 poäng.Dessa tre prisbelöntes av LP. Fyran i resultatlistan, lion Bengt, med 193,3 och femman, lion Johan, med 191,1 honorerades med att de tillsammans med medaljörerna fick ställa upp för fotografering.

 

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter