Kokoukset

 

Lions Club Hartola ry                     ARPAJAISET RA/2023/393

VOITTOLUETTELO - ONNITTELUT VOITTAJILLE - Arvonta 2.9.2023 klo 15

1. Sähköpolkupyörä Benelli:        Raili Lehto, Hartola

2. Pelioikeus 2024 Hartola Golf: Liisa Kaivola, Hartola

3. Lahjak Rautakauppala Joutsa: Heidi Kortiainen, Heinola

4. Pp:n huoltotarvikepkt REX:     Liisa Kallionpää, Järvenpää

5. Lahjak 100 Neste Jari-Pekka:  Vili Talikka, Joutsa

6. Lahjak 50 Neste Jari-Pekka:     Esa Karvanen, Lappeenranta

7. Lahjakortti Kuninkaanportti:   Jaak Lutz, Sysmä       


LC Hartolan arpajaisten Sähköpyörä Hartolaan

Lions Club Hartola ry:n tämän vuotisen markkinoilla julkistetun tavara-arpajaisten palkintojen voittajista päävoiton, noin 2000 euron arvoisen sähköpyörän voitti Raili Lehto Hartolasta. Luovutushetkellä 4.9. Hartolassa Raili kertoo ostaneensa yhden arvan tutulta myyjältä, samoin hän kertoo aikaisempina vuosina aina ostaneen Leijonilta yhden arvan. Nyt pyörän voittaminen oli ensimmäinen kunnon voitto missään arvonnoissa mihin on elämänsä aikana osallistunut. Pyörän luovutushetkellä Raili kertoo kuultuaan voitosta markkinapäivänä sanoneen jollekin - ”Olipa hyvä, että palkinto ei ollut hevonen, mihin hän sen olisi laittanut, kun asuu kerrostalossa.”  Raili on paljon elämänsä aikana polkupyöräillyt ja yhä edelleen on jo ennestään kahden pyörän omistaja. Voittopyörä on malliltaan sellainen, että Raili miettii pyörän vaihtamista naisten malliin tai sitten mahdollista myyntiä tämän maastoversion osalta.

Voittaja tuntee ja tietää Lions toiminnan tarkoituksen ja on hyvillään avustusten sekä muiden tukitoimintojen kohteiden puolesta. Ostamalla arpoja on voinut itse myös välillisesti tukea ja olla auttamassa Lionsien kanssa.

Hartolan Lions Clubin puolesta varapresidentti Juha-Matti Marttila kertoo tämän vuoden arpajaisten myynnissä olleen 1500 arpaa ja niiden myyntiaika oli 1.5. - 2.9. Hämeen poliisilaitoksen alueella.   Sähköpyörän valinta pääpalkinnoksi on ympäristöystävällisyyttä ja samalla tukea kuntoiluun terveyden sekä hyvinvoinnin muodossa.

LC Hartola toteutti nyt toistamiseen tavara-arpajaiset, missä pääpalkintona oli sähköpyörä. Lions Club on ollut monella tapaa tekemässä hyvää ja arpajaisten tuotot on käytetty lasten, nuorten, vanhusten, veteraanien ja vammaisten tukemiseen paikkakunnalla. Vielä kerran onnea kaikille voittajille ja kiitos arpojen ostajille sekä yhteistyötahoille arpajaisten toteuttamiseksi. Arpojen määrää hieman lisättiin viime vuodesta, mutta taas ne loppuivat kesken ja kaikki arvat olivat myytynä jo markkinoiden alkaessa lauantaina.

Kuva J-M Marttila:

LC Hartolan VP1 Juha-Matti Marttila voittoa luovuttamassa Raili Lehdolle


Lion SM Karaoke mestari 2023

Jukka Kärkkäinen (LC Hartola)   


Lion SM Sökö mestari 2023

Pekka Mannila (LC Hartola)


LC Hartolan teltta- ja pöytä vuokraus

Tarvitsetko telttaa pihajuhliin tai muuhun tilaisuuteen? Klubilla on vuokrattavana kaksi eri kokoista telttaa. Iso teltta on kooltaan 6 x 10 m ja pieni 4 x 6 m. Ison teltan vuokra on 400 euroa/päivä pystytettynä, pienen 200 euroa/päivä. Pienen teltan voit pystyttää myös itse, jolloin vuokra on 150 euroa/päivä.

Pöydät ovat 220 x 50 cm kokoisia ja tuolit 220 x 25 cm.  Hinnoittelu  telttavuokrauksen yhteydessä 10 euroa / pöytä+2 tuolia (=setti) ja ilman telttavuokrausta 15 euroa / setti.

Varaukset puh. 040 001 5473 (Jorma Heikkilä) tai

040 035 5326 (Olli Eskola)


Tarvitsetko järjestyksenvalvojaa?

Meiltä voit vuokrata järjestyksenvalvojia tilaisuuteesi.

Hintamme kaupallisille toimijoille on 45 euroa / tunti / henkilö ja lisäksi matkakulut.

Hintamme muille on 30 euroa / tunti / henkilö ja lisäksi matkakulut.

Ota yhteyttä:

0440 341 392 (Veli Vesala) tai

050 545 0420 (Jukka Kärkkäinen) tai

040 584 5450 (Pekka Mannila)

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter