Möten
Medlemmar

Välkommen ...
... att kontakta oss om du har loppisgods att avvara till Lions Club Härnösand 070-671 29 64.

Vill du skänka en gåva till Lions Club Härnösand är är du välkommen att lämna ditt bidrag till bankgiro 811-0751. Alternativt om man vill Swisha så är LIONS CLUB i Härnösands Swishnummer: 1233699543

LIONS CLUB HÄRNÖSANDS mailadress ÄR: kontakt@lionsharnosand.se

FÖLJ OSS ÄVEN PÅ VÅR FACEBOOKSIDA, LIONS CLUB HÄRNÖSAND!
 

Lions Club Härnösand tackar alla som bidrog på något sätt vid vår Loppis den 25 Maj 2024! 

Alla som arbetade, Lions medlemmar och frivilliga samt alla ni som köpte och bidrog till att vi kan göra bra insatser framöver där det behövs!

Vi önskar alla en skön sommar!

 

Om du har gods du vill skänka oss så är du välkommen att ringa på 070-6712964

Det är DRAG i Lions!

 

LIONS CLUB HÄRNÖSAND STIPENDIUM 2024

Lions Club i Härnösand delar varje år ut ett stipendium till en person/personer som på ett eller annat sätt satt Härnösand på kartan. Årets stipendium går till Jon Hillgren med följande motivering: För att med ungdomlig enrgi och entusiasm ha byggt upp och utvecklat Hernö Gin till världens mest prisbelönta ginvarumärke sedan 2015. Hernö Gin har dessutom blivit ett populärt besöksmål med gäster både från hela Sverige som internationellt.

Lions Presidenten Kenneth Näslund tillsammans med Jon Hillgren.

Foto: Allan Kling

 

CANCERFORSKNINGSFONDEN I UMEÅ! I samband med Cancerdagen den 6 Oktober lämnade Lions Club i Härnösand en gåva på 150000 kr till fonden. Vår representant Kent Nilsson överlämnade gåvan. Tack alla ni som varit med och bidragit till denna gåva!

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter