Kokoukset

 

LC HÄMEENLINNA - LIONS -TOIMINTAA JO VUODESTA 1954!

Lions club LC Hämeenlinna on Kanta-Hämeen alueen ensimmäinen ja vanhin klubi. Sen perustava kokous pidettiin vuonna 1954 maaliskuun 28. päivä. Ensimmäinen varsinainen kokous oli 25.4, joka on klubin virallinen perustamispäivä. Mukana oli tuolloin 27 henkilöä edustaen monia eri ammatteja ja toimialoja. Alkusysäys klubin syntymiselle saatiin Forssasta LC Forssan ollessa kummiklubi.


Vuosien varrella on toiminta ollut varsin vilkasta monine aktiviteetteineen, joista mainittakoon nuorisotalo Hämeenkaari, partiomaja Alajärven rannalle, moottorivenearpajaiset, useita lastenjuhlia, muotinäytöksiä ja Mustan kissan naamiaiset.

 

Nykypäivä

Nykyään emme ole tehneet kovin suuria aktiviteetteja paljolti jäsenistön korkeahkon keski-iän vuoksi. Pienemmässä mittakaavassa kuitenkin toimitaan ja tehdään palvelutyötä. Mainittakoon mm. jatkuva yhteistyö Ilveskodin sotainvalidien ja kuntoujien kanssa, keväisin koulunsa päättäneille jaettavat stipendit, saattoaktiviteetti sekä avustaminen Pelastusarmeijan joulupatakeräyksessä.


Olemme panostaneet klubiviihtyvyyteen ja lienemme siinä onnistuneet, koska osallistumisprosentti tilaisuuksissamme on yleensä noin 70. Yhteiseen viihtymiseen tähtää myös kahviparlamentti, joka kokoontuu jokaisena parittomana viikkona. Kokoukset pidetään kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona pääsääntöisesti Hotelli Emiliassa, mutta kerran tai pari pyrimme vierailemaan paikkakunnan ja lähiympäristön teollisuuslaitoksissa tai muissa mielenkiintoisissa kohteissa. Kokouksissa kuulemme usein vierailijoiden tai jäsenten esitelmiä. Myös teatterissa ja konserteissa käydään yhdessä. Aivan selvää on, että olemme mukana sekä piirin että valtakunnallisissa Lions-tapahtumissa.
 

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter