Kokoukset
Jäsenet

LC Hämeenkyrö

Tule mukaan tekemään hyvää

Klubissamme on tällä hetkellä 21 jäsentä. Mukaan mahtuu aina lisää. Yhdessä olemme vahvempia. Jokainen meistä tuo joukkoomme omat taitonsa ja tietonsa, omat verkostonsa ja vahvuutensa sekä oman halunsa auttaa muita. Jos sinun sisäinen leijonasi haluaisi näyttää kyntensä ja ryhtyä hyvän tekemiseen ota rohkeasti yhteyttä vaikkapa sähköpostitse osoitteeseen hameenkyro(at)lions.fi.

We Serve - Me palvelemme

LC Hämeenkyrö toimii aktiivisesti ja pyrkii toiminnallaan auttamaan ja avustamaan oman paikkakuntamme ihmisiä ja yhteisöjä. Toimintamme ehdoton menestystarina on vanhuskummitoiminta, jonka perusidea on yksinkertainen, mutta nerokas. Toiminnan moottorina toimii klubimme konserttitoimikunta, joka menestyksekkäästi on hankkinut loistavia esiintyjiä konsertteihimme. Konsertteja on järjestetty Hämeenkyrön kirkossa, sekä Myllykolun kesäteatterissa. Konserttien tuotolla palkitaan koululuokkia, jotka puolestaan järjestävät Hämeenkyrön vanhuksille toimintaa vierailujen ja muiden aktiviteettien muodossa. Kouluvuden lopussa luokka saa palkkionsa, joka yleensä menee luokkaretkirahastoon. Palkkio on noin kaksi tuhatta euroa ja toiminnassa on mukana 2-3 luokkaa vuodessa. Vanhuskummitoiminnassa voittavat kaikki.

Opiskelijastipendi

Joka vuosi klubimme perinteisesti jakaa opiskelijastipendin hämeenkyröläiselle jatko-opiskelijalle. Stipendiä haetaan klubiltamme ja stipenditoimikuntamme valitsee stipendin saajan. Seuraa ilmoittelua stpendin hakemisesta paikallislehdissä.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter