Kokoukset
Jäsenet

 

Tervetuloa LC Oulu Oulujoen kotisivuille!
 
Oulujoen leijonat on eri alojen edustajien yhteenliittymä, jossa keskeistä on hyvän tekeminen ja vuorovaikutus Oulujoen varren ihmisten kanssa. Haluamme palvella toisia ihmisiä ja samalla oppia uusia näkökulmia niin kohtaamiltamme ihmisiltä kuin myös eri ammattien harjoittajilta.
Lions Club Oulujoki on osa maailmanlaajuista Lions-palvelujärjestöä. Ymmärrämme, että olemme osa verkostoitunutta maailmaa, mutta haluamme samalla vaalia kotiseutumme Oulujoen ainutlaatuisia piirteitä. Yhdistys tarjoaa mahdollisuuden vapaa-ajan toimintaan yhdessä puolison kanssa.
Keräämme erilaisten tempausten ja talkoiden avulla varoja, joita haluamme käyttää Oulujoen alueen lasten, nuorten ja vanhusten hyväksi. Olemme samalla tietoisia maailmassa olevasta monenlaisesta hädästä, joita haluamme lievittää Lions-liikkeen kansainvälisten yhteyksien kautta.
Pilke silmäkulmassa käydyissä kilpailussa otamme mittaa muista leijonista, mutta ennen kaikkea itsestämme. Tärkeintä ei ole voitto, vaan liikunnan ja yhdessä tekemisen tuottama hyvä mieli.
 Tervetuloa tutustumaan Oulujoen "klupin" toimintaan.
 
Ajankohtaista:
LC Oulu / Oulujoki löytyy myös Facebookista

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter