Kokoukset

Tervetuloa Kuopion vanhimman Lionsklubin kotisivuille.

Lions - Monta tapaa tehdä hyvää.

Lc-Kuopion kuukausikokous 20.3.2019

Kokouksen alkua leppoisasti odottelemassa Jouni Miettinen, Esa Utrianen ja Antti Kiviranta.

Kokouksen aiheina olivat mm. ensi kauden hallituksen kokoonpano, klubin toiminnan kehittäminen sekä "Savon mies-hyvä immeiseks"- valinta. Savon mieheksi vuodelle 2019 valittiin yksimielisellä päätöksellä Kuopion ruoka-avun  vetäjä Harri Miettinen. Kunnianimitys luovutetaan ensi vappuna  Kuopion torilla LC Kuopion vapputapahtuman yhteydessä.

LC Kuopio muisti 70 vuotta täyttänyttä Matti Nissistä klubin standaarilla.

Antti Lampinen Kuopion rullalautailijat ry:stä kiitti LC Kuopiota yhdistyksen saamasta avustuksesta ja kertoi saadun avustuksen käytöstä ja  yhdistyksen tulevasta toiminnasta.

Avustuksen luovutus 5.3.2019 Kuopion rullalautailijat ry:lle

Lionpresidentti Risto Siikanen luovutti LC Kuopion myöntämän 1200 €:n avustuksen Kuopion rullalautailijat ry:n toiminnan tukemiseen, kehittämiseen ja varusteiden hankintaan. Yhdistyksen puolesta lahjoituksen otti vastaan yhdistyksen toimintaa vetävä Antti Lampinen. Kuopion rullalautailijoissa on noin 70 jäsentä aivan nuorista aina keski-ikäisiin saakka. LC Kuopion myöntämä avustus on  nuorisotyötä tekevälle yhdistykselle erittäin tärkeä, koska  sen jäsenmaksukertymä on alhainen. Yhdistyksen jäsenmaksu on  vain muodolliset 5 €, jotta varallisuus ei muodostuisi kenellekään esteeksi yhdistykseen liittymiselle ja hyvän harrastuksen pariin pääsemiselle.

 

 

LC Kuopion tammikuun kuukausikokous 16.1.2019

Kuva: Vuoden 2019 ensimmäinen kuukausikokous pidettiin perinteiseen tapaan Kuopio Klubilla. Kokouksen pääaiheena oli päättyneiden aktiviteettien tilanne ja varautuminen uuden alkaneen vuoden aktiviteetteihin.

LC Kuopion Joulumyyjäiset

LC Kuopion joulumyyjäiset pakettiauton hankkimiseksi Kuopion Ruoka-avulle ovat tällä erää päättyneet Ruoka-avun kiinteistössä. Myynti tuotti mahtavat 1600 €. Päävastuun myynnistä ja koko hankkeen järjestelyistä vastasivat Jorma Jauhiainen ja Kari Erkilä.  Siitä heille suuret kiitokset. Myynti jatkuu nyt kaupungin takana entisessä Osuuspankin kiinteistössä sijaitsevalla Kupari Pannu- kirpparilla. Tuotteita myydään myös vielä kevään aikana ainakin Vapputapahtuman yhteydessä. Myynnissä on siis lahjoituksena saatuja uusia naisten vaatteita ja laukkuja. 

LC Kuopion pikkujoulu Kuopio Klubilla 14.12.2018

Klubin pikkujoulua vietettiin 14.12.2018 Kuopio Klubilla perinteiseen tapaan eli kinkkua syöden, musiikkiesityksiä kuunnellen, joululauluja laulellen ja lopuksi vielä parketilla tanssahdellen. Musiikista vastasi Kuopion harmonikkakerhon trio solistinaan Pertti Kuivalainen. Ohjelmaan kuului myös veljien palkitsimiset vuoden aikana tehdystä työstä.

Matti Nissinen palkittiin Mikko Tikanoja- kiertopalkinnolla. Palkinnon ovat aiemmin saaneet Lauri Huittinen ja Kari Pyykönen. Jouko Kohvakka palkittiin Vuoden nuori leijona -kiertopalkinnolla. Palkinto on Tuomo Holopaisen lahjoittama ja sen ovat aiemmin saaneet Matti Nissinen ja Jukka Saastamoinen. 

Ilkka Hiltunen palkittiin sinappiaktiviteetin parissa tehdystä pitkäaikaisesta työstä Savon ammattiopisto Sakkyn tekemällä Sinappi-Leijona 2018- taideteoksella.

 

Perinteistä, maankuulua Leijona-sinappia Prismassa

Leijona-sinapin myynti käynnistyi Prismassa eilen perjantaina 23.11. tutun vilkkaasti. Myyntiä siivitti ja kiritti samassa eteisaulassa Kuopion Luistinseuran tytöt omalla arpojen myyntikamppanjallaan ja LC Minna Canth lastenvaatteiden ja lelujen keräyksellään vähävaraisille perheille. Eli monta hyvää ja tärkeää auttamiskohdetta oli Prismaan tulijaa vastassa. Tänä vuonna sinapin myynti jäi poikkeuksellisen lyhyeksi vahvasta ennakkomyynnistä johtuen. Sinappi  ja uusin tuotteemme Leijonahillo myytiin loppuun jo lauantaina klo 14 päättyvän myyntivuoron aikana. LC Kuopio kiittää kaikkia myyntityössä olleita hyvin onnistuneesta aktiviteetista sekä asiakkaitamme hyvän asian tukemisesta.

Kanta- Kuopion Lions Klubien yhteiskokoontuminen

Lohkon yhteiskokoontumista vietettiin perjantaina 16.11. karaoken merkeissä Kaivuri Pubissa Kuopion Kelloniemessä. Karaoke-sana on japania ja tarkoittaa suomennettuna " ei lauluääntä".  Niinpä illan leikkimielisessä karaokekilpailussa lauluääni ei ollut ainoa kriteeri voittajaa valittaessa, vaan myös heittäytyminen ja itsensä likoon paneminen. Tuomariston yhteisellä päätöksellä vuoden 2018 Karaokeleijonaksi valittiin karaokekilpailuissa jo kovan kokemuksen hankkinut Kuopion Lions-klubin Lauri Huittinen. Hyvä Lauri !

Palkinnon Laurille ojensi tuomariston puheenjohtaja Tiina Utriainen LC Minna Canthista.

Karaokekilpailun palkintona oli Savon Ammattiopisto Sakkyn tekemä , hyvin aihepiiriin liittyvä taideteos

Kohta sitä taas saa

LC Kuopio on Joulun lähestyessä jälleen käynnistänyt perinteisen pääaktiviteettinsa eli Leijonasinapin valmistelutyöt. Sinappia tullaan myymään Kuopion Prisman sisääntuloaulassa perjantaista 23.11. klo 12.00 -18.00 lähtien kolmena viikonloppuna niin kauan kuin tuotetta riittää. Purkin hinta on edelleen 5 € ja sinapin tuotto menee lyhentämättömänä veteraanien ja nuorten hyväksi. Sinappia voi tilata ennakkoon seuraavasta linkistä avautuvalla lomakkeella https://goo.gl/forms/aBlxLkKXhx9sPeID2

Sinappi valmistetaan perinteisellä, kymmeniä vuosia vanhalla reseptillä. Kuvassa keittoa edeltävä sinappimassan kokoaminen käynnissä.

Pestyt sinappipurkit odottavat purkituksen aloittamista.

Lokakuun kuukausikokouksessa palkittuja

Ilkka Hiltunen ja Lauri Huittinen palkittiin Diamond Centennial-jäsenpalkinnolla klubin hyväksi tehdystä työstä ja Jorma Jauhiainen Key-palkinnolla tunnustuksena uusien jäsenten hankinnasta. Palkinnot ojensi kuvassa toisena vasemmalta oleva Lion presidentti Risto Siikanen.

Juhani Himberg (kuvassa vasemmalla) palkittiin 30-vuotisesta jäsenyydestä lionstoiminnassa.

 

 

 

 

 

               

Klikkaa banneria - pääset Punaisen Sulan sivuille.


Leijona Tytöt on uudistanut sivustonsa. Tutustu tästä.

 


                                           

 


 

Satavuotisjuhlan palveluhaaste.

 

Lions Club Kuopio osallistuu erilaisiin hyväntekeväisyystempauksiin. Avustuskohteina ovat muun muassa WHO Cares -toiminta, joka tekee aktiivisesti nuorten syrjäytymis- ja huumeidenvastaista työtä sekä Paloahon erityiskoulu.


Sivut päivitetty 3.5.2018

web counter

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter