Kokoukset
Jäsenet

Lions Clubs International

Lionit vastaavat paikkakuntien tarpeisiin päivittäin eripuolilla maailma, sillä heitä yhdistää ydinaate – yhteisömme palveleminen.

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubiorganisaatio. Meillä on 1,35 miljoonaa jäsentä yli 45 000 klubissa yli 206 maassa ja maantieteellisellä alueella..

LC Vihti on Vihdin vanhin Lions-klubi. Klubi on perustettu 1960. Jäseniä klubilla on noin 30. Klubin jäsenistö edustaa hyvin kattavasti Vihdin laajaa pitäjää, sillä vaikka suurin osa jäsenistä asuu Vihdin kaupallisessa keskuksessa Nummelassa, ovat myös muut taajamat ja kylät hyvin edustettuina.

LC Vihdin toiminnta perustuu suurelta osin aktiviteettien kautta tehtävään palvelutyöhön. Aktiviteeteilla kerätään rahaa avustustyöhön tai muuten vain saadaan aikaan hyvää mieltä sekä klubilaiseille että lähimmäisille . Klubin historian aikana on toteutettu useita aktiviteetteja, joista vanhin lienee joulukuusien myynti Nummelan keskustassa.

Uusin menestysaktiviteetti on ollut nyt jo yli kymmenen kertaa järjestetty keväinen hevosenlanta-aktiviteetti. Toiminta on saanut jo kohtuullisen tunnettuuden paikkakunnalla ja odotettavissa onkin, että tämän aktiviteetin suosio ja tuotto kasvaa tulevaisuudessa yhä enemmän. Hevosenlantaa on säkitetty talkoilla ja  toimitettu tilauspalveluna suoraan asiakakkaiden kotiovelle sekä myyty suoraan hevostilalta noutoasiakkaille.


 

Lisätietoja lionsklubeista saat osoitteesta www.lionsclubs.org 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter