Kokoukset
Jäsenet

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme toimineet jo vuodesta 1953 lähtien, toisena Lions-klubina Suomessa.
Vuonna 2023 vietämme klubin 70-vuotisjuhlaa.

Historiaa

Vasta vuonna 1953 maahamme syntyi toinen klubi, LC Turku-ÅboTurkuun. Tämän klubin perustaja ja ensimmäinen presidentti oli Lauri Rauramo. Tullessaan vuonna 1950 ylilääkäriksi TYKS:iin hän oli vielä LC Helsinki-Helsingforsin jäsen. Turussa hän otti yhteyksiä joihinkin turkulaisiin, jotka mahdollisesti olivat kiinnostuneita lions-asiasta, ja kutsui kokoukseen Seurahuoneelle asiaa myöhemmin pohtimaan. Rauramo oli kutsunut myös klubiveljensä Tauno Lausalan (myöhemmin klubimme jäsen) Helsingistä tilaisuuteen selostamaan myöhemmin lionismin tavoitteita ja toimintaa. Pohdinnan tuloksena päätettiin perustaa LC Turku-Åbo heti samana päivänä 20.2.1953.

Kummiklubimme on siis LC Helsinki-Helsinfors. Henkilökohtaisiksi kummeiksi on merkitty Tauno Lausala ja LC-Stockholmista Hadar Wahrenby, joka järjestön Pohjois-Euroopan sihteerinä vaikutti ja auttoi asiassa. 

Kokoonnumme kuukauden toinen keskiviikko ravintola Suomalaisella Pohjalla.
Tervetuloa mukaan mukavaan veljesjoukkoon!

 

'
 
 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter