Kokoukset

Klubin esittely

 Lions Club Suonenjoki ry on kansainväliseen palvelujärjestöön kuuluva lions-klubi ja samalla Sisä-Savon vanhin klubi. Kuulumme Lions-liitto ry:n 107-K -piiriin. Jäsenemme koostuu eri ammateissa ja tehtävissä olevista henkilöistä, jotka haluavat olla mukana monipuolisessa palvelutyössä sekä edistämässä yhteiskunnallista ja yleishyödyllistä toimintaa paikkakunnalla. Klubimme tarkoituksena on luoda ja ylläpitää hyvää toveruutta, keskinäistä yhteisymmärrystä ja kiinteitä ystävyyssiteitä niin klubin jäsenten kuin kaikkien kanssaihmisten kesken kansainvälisyyttä korostaen.

Varoja klubi hankkii järjestämällä mm. keräyksiä, arpajaisia, myyjäisiä ja yleisötilaisuuksia. Teemme myös talkootyötä yleishyödyllisten järjestöjen hyväksi, autamme vanhuksia, invalideja ja sotaveteraaneja. Nuoria tuemme erilaisten stipendien ja harrastustoiminnan tukemisen avulla.


Liikennepuisto

Liikennepuisto


 

Lasten liikennepuisto Suonenjoen Kaatron uimalan ja urheilukentän välissä.

Puisto on tarkoitettu lähinnä 4 – 12 –vuotiaille lapsille, jotka voivat harjoitella puistossa liikennesääntöjä ja liikenteessä kulkemista. 

Puisto on ollut avoinna kesäkuukausina maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin parin tunnin ajan kaupungin kotisivuilla ilmoitettuina aikoina. Muina aikoina puiston on koulujen, päiväkotien ja perhepäivähoitolasten käytössä.

Puistossa on lasten käytettävinä 8 polkuautoa, Puistossa voi käyttää vain puiston omaa kalustoa.

Avoinna 
  • ma-ke klo 17-19
  • to klo 11.30-13.30

Koronasäännöt:

  • Puistoon ei voi tulla kipeänä.
  • Puistossa käytetään omia turvakypäriä.
  • Puistossa pidetään 2 metrin turvavälit.
  • Jokainen huolehtii käsihygieniasta.
  • Puistoon ei voi tulla isoissa ryhmissä.
  • Lapset ovat puistossa saattajiensa vastuulla.


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter