Kokoukset
Jäsenet

Tervetuloa LC Suonenjoen kotisivuille 

 Lions Club Suonenjoki ry on kansainväliseen palvelujärjestöön kuuluva lions-klubi ja samalla Sisä-Savon vanhin klubi. Kuulumme Lions-liitto ry:n 107-K -piiriin. Jäsenemme koostuu eri ammateissa ja tehtävissä olevista henkilöistä, jotka haluavat olla mukana monipuolisessa palvelutyössä sekä edistämässä yhteiskunnallista ja yleishyödyllistä toimintaa paikkakunnalla. Klubimme tarkoituksena on luoda ja ylläpitää hyvää toveruutta, keskinäistä yhteisymmärrystä ja kiinteitä ystävyyssiteitä niin klubin jäsenten kuin kaikkien kanssaihmisten kesken kansainvälisyyttä korostaen.

Varoja klubi hankkii järjestämällä mm. keräyksiä, arpajaisia, myyjäisiä ja yleisötilaisuuksia. Teemme myös talkootyötä yleishyödyllisten järjestöjen hyväksi, autamme vanhuksia, invalideja ja sotaveteraaneja. Nuoria tuemme erilaisten stipendien ja harrastustoiminnan tukemisen avulla.


 

Matka Karjalan kannakselle

Suonenjoen Lions-klubit tekivät 24.-26.5.2019 yhteisen matkan Karjalankannakselle. Matkalla tutustuttiin talvi- ja jatkosodan taistelupaikoille sekä tämän päivän Kannakseen.  Opastetut kiertoajelut suoritettiin Terijoella, Kronstadtissa ja Viipurissa.

Kauden 2019-2020 presidentit Eero Hirvonen ja Matti Leinonen laskivat Summan kenttähautausmaan muistomerkille, 204 suomalaisen sankarivainajan muistoa kunnioittaen, Suonenjoen Lions-klubien seppeleen.

Matka päätettiin Kalervo Hämäläisen säveltämään ja sanoittamaan lauluun; Veteraanin iltahuuto.

Teksti ja valokuva: Tapio Hautasaari