Kokoukset

 

LC Somero/Paratiisi

on kansainväliseen Lions-järjestöön kuuluva paikallinen naisklubi, jonka toiminta-alueena on Someron kaupunki.

Klubin perustamiskirja allekirjoitettiin 31.10.2002 ja perustamisjuhlaa vietettiin Someron Seurahuoneella 22.3.2003.

Toimintamme perustuu vapaaehtoiseen työhön, jota teemme paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla lähinnä lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi sekä apua tarvitsevien tukemiseksi.

Tärkein kiinnostuksen kohde on oma lähialue ja asuinyhteisö ja siellä apua tarvitsevat. Samalla pyrimme edistämään jäsenistömme hyvinvointia yhteisöllisyyden hengessä.

Klubi-illat pidämme pääsääntöisesti kuukauden toisena keskiviikkona. Aloitamme iltapalalla klo 18.30. Kokouspaikka vaihtelee.

Koronapandemian johdosta kokoonnumme poikkeuksellisesti etäyhteyksin. Sihteeri tiedottaa klubi-iltojen ajankohdista ja hallituksen kokoontumisista sähköpostilla

SEURAAVA KOKOONTUMINEN

Huhtikuun klubi-illan toteutamme Teams-palaverilla, johon kaikki halukkaat voivat osallistua. Klubi-illan tarkoitus on keskustella päätettäväksi tulevista asioista yhdessä ja vaihtaa muutenkin kuulumisia. Varsinaiset päätökset teemme sähköpostikokouksella, johon jokaisella on mahdollisuus paremmin osallistua. Sihteeri ja presidentti lähettävät asiasta tarkemmat tiedot sähköpostilla.

 

Olemme myös facebookissa http://www.facebook.com/LCSomeroParatiisi/


 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter