Möten

Välkommen till

Lions Club Sölvesborg 

60 år i humanitärt arbete 

På denna hemsida kommer du att kunna stifta bekantskap med Lions Club Sölvesborg. Vi kommer att presentera oss, vilka vi är, våra olika aktiviteter samt vart våra insamlade medel tar vägen i form av olika typer av hjälpverksamhet såväl lokalt som internationellt.

Vi finns även på Facebook och här hittar du hela tiden uppdaterad information kring vår verksamhet, passa också på att gilla oss yes!

Till följd av den pågående coronasmittan så har vi infört vissa säkerhetsåtgärder i enlighet med Folkhälsomyndigheten. Vi kommer därför att begränsa antal kunder som är inne i butiken samtidigt, detta gör vi för att unvika onödig trängsel med tanke på vårt allas bästa.
Vi har även försäljning på nätet, håll utkik på vår Facebook för vidare information.

 

I dagsläget är vi 20 medlemmar, både män och kvinnor, och med plats för ytterligare hjälpande händer i form av nya medlemmar.

Sölvesborg är vackert beläget i västra Blekinge, på gränsen till Skåne och kan beskrivas som en skånsk-dansk småstad. Sölvesborg byggdes i skydd av den fästning som idag gett staden sitt namn och dess gatunät är kvar sedan medeltiden. Läs gärna mer på kommunens hemsida.

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter