Kokoukset

30-vuotias

Lions Club Seinäjoki/Aalto ry.

Nro 821

Klubi on perustettu 7.11. 1988 ja rekisteröity 23.3.1990

Charter Night 17.1.1989

Olemme Seinäjoella toimiva aktiivinen lions-klubi. Jäsenemme ovat nais-lioneita, eri ikäisiä ja erilaisista ammateista.

Yleistä lions-toiminnasta Hauamme nähdä inhimilliset tarpeet ja rohkaisemme vapaaehtoisia palvelemaan yhteiskuntaa niin, että vähennämme epäoikenmukaisuutta ja eriarvoisuutta.  Haluamme tuoda avun matalan kynnyksen periaatteella lähelle ihmistä. Rauhan ja välittämisen avulla  olemme edistämässä kansainvälistä yhteisymmärrystä lions-klubien avulla.

Suomalaisen lionstoiminnan perusajatuksena on, että teemme yhdessä työtä paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla lasten ja nuorten terveen elämän, kasvun ja kehityksen turvaamiseksi sekä  perheiden, vanhusväestön, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi.

Lions-toiminta mahdollistaa jäsenen toimia laajassa sosiaalisessa yhteisössä, kehittyä ihmisenä ja kehittää johtamistaitoja sekä olla kontaktissa muihin lioneihin maailmanlaajuisesti.

Lions Clubs International (LCI) on perustettu vuonna 1917. Järjestön perustaja oli amerikkalainen liikemies Melvin Jones. Arne Ritari toi lions-toiminnan Suomeen vuonna 1950.

Keskeisenä tavoitteena on kannustaa palvelunhenkisiä naisia työhön kotipaikkakuntansa hyväksi ilman henkilökohtaisen taloudellisen hyödyn tavoittelua.

Kunnia-asiamme on, että yleisöltä kerätyt varat lions-klubi palauttaa lyhentämättömänä suunniteltuihin hyväntekeväisyyskohteisiin.

 

Kyse ei aina ole edes rahasta, vaan siitä, että  kohtaamme ja

pyrimme näkemään lähelle!

Teemme Hyvää  yhdessä - Tillsammans ! 

Valtakunnallisesti leijona-toiminnasta löydät enemmän tietoa http://www.lions.fi/  sivuilta.

 

Kauden 2019-2020 palveluhankkeitamme ja toimintaa

 

 

 

On monta tapaa tehdä HYVÄÄ!

Lionjärjestö ei pyri korvaamaan yhteiskunnan peruspalveluja vaan vapaaehtoistyöllä annamme apua alueellamme kohteisiin, jotka tarvitsevat apua peruspalvelujen lisäksi. Tämä apu voi olla pieneille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää.

Innostuitko?

Tule kanssamme tekemään HYVÄÄ - Yhdessä - Tillsammans!

Ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Meidät tavoitat vastuurvirkailijoiden välityksellä (alla yhteystiedot). Klubikokouksemme ovat  kuukauden 2. tiistai  kello 19 alkaen (kesä-heinäkuussa vietämme lomaa), Seinäjoella Hotelli Sorsanpesän Winston-kabinetissa, Törnäväntie 27, 60200 SEINÄJOKI

 

Toimintakausi 2019-2020 vastuuvirkailijat/hallitus

Presidentti                 Arja Kanto    040 960 2762  seinajoki.aalto@lions.fi

1.varapresidentti       Sinikka Saari 

2. varapresidentti      Mari Väänänen

Past Pesidentti         Tuulikki Martikkala

Rahastonhoitaja       Päivi Niskala

Klubimestari             Irmeli Koivisto-Lipponen

Sihteeri                     Mari Väänänen

 

                                 

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter