Kokoukset
Jäsenet

LC Riihimäki/Kara has active Lions and different activities.

LC Riihimäki/Kara on Suomen Lions-liitto r.y:n riihimäkeläinen paikallisyhdistys. Olemme kotikaupunkimme neljästä Lions-klubista kolmantena perustettu klubi. Muut klubit ovat LC Riihimäki, LC Riihimäki/Uramo, LC Riihimäki/Kristalli ja LC Riihimäki/Mixed. Lisäksi kaupungissamme toimii Leo-klubi Leo Club Riihimäki.

Meillä on kotimaiset nettisivut osoitteessa www.karalions.fi. Siirry kotisivuillemme tästä.

KOKOUKSET

Klubi: Kuukauden 2. torstai, klo 19:00, Ravintola Graniitti, Granitin aukio, Riihimäki.
Hallitus: Klubikokousta edeltävä maanantai, klo 19:00, Irlannin Setteri, Riihimäki.
Pääsääntöisesti kokouspaikka ja ajankohta edellä mainittu, ellei muuta tiedotettu.

HISTORIA

LC Riihimäki/Kara on perustettu 4. huhtikuuta 1975. Perustamiskokous pidettiin Riihimäen Seurahuoneella sen Häme-kabinetissa. Kummiklubimme on LC Riihimäki. Ensimmäinen presidenttimme oli nyt jo edesmennyt Matti Juusti. Opasleijonana klubillemme oli PDG Ilmari Iso-Koivisto, LC Riihimäki. Kummileijonina olivat Mikko Holmila ja Jouko Mäntynen LC Riihimäki-klubista. Perustamisjuhlapäivää vietettiin YK:n päivänä 24.10.1975 Riihimäen Upseerikerholla. Alkuvuosina klubin kokouspäivänä oli kuukauden 3. perjantai.

TOIMINTA

Järjestämme vuosittain hyväntekeväisyys- ja palvelutapahtumia, joiden tuotto ja työpanos käytetään lähialueen valikoituihin hyväntekeväisyyskohteisiin yhdistyksen toiminta-ajatuksen mukaisesti. Pitkäaikaisempia palveluaktiviteettejamme ovat mm. näkövammaisten äänikirjeen toimittaminen Riihimäen talousalueella. Myös Kehitysvammaisten Tuki ry:n paperinkeräyksessä olemme olleet mukana auttamassa jo useampana vuonna. Pitkäaikainen aktiviteettimme on ollut myös metsänistutus, jossa toimimme yhteistyössä paikallisen Metsänhoitoyhdistyksen kanssa ja autamme maanomistajia huolehtimaan hakkuiden jälkeisestä metsän uusimistyöstä. Samalla saamme nauttia luonnon läheisyydestä ja maanomistajat maksavat myös pienen korvauksen hyväntekeväisyystyöhön jokaisesta istuttamastamme taimesta. Toiminnassa olemme usein myös mukana yhteisissä tapahtumissa muiden kaupunkimme Lions-klubien ja Leo-klubin kanssa. Tunnetuin yhteisaktiviteettimme muiden klubien kanssa on perinteikkäät Lasten Talvikarnevaalit, jonka vetovastuussa olimme vuonna 2011 ja taas seuraavalla kerralla vuoden 2015 alussa.

Jäseniä klubissamme on tällä hetkellä 38. Kauden 2014-15 alussa klubiimme liittyi sen 100. jäsen. Tervetuloa mukaan toimintaan! Tiedustelut sähköpostitse riihimaki.kara@lions.fi

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter