Kokoukset


Tervetuloa Lions Club Paimio Aallotar -klubisivuille!

Lions Club Paimio Aallotar on perustettu vuonna 2005 ja tänä päivänä siihen kuuluu 31 tekevää naista. Teemme paikallisesti hyvää erilaisten aktiviteettien muodossa.

Jo perinteiksi muodostuneet tapahtumat kuten joulukonsertti, Nenäpäivä-tempaus ja ystävänpäivätanssit tarjoavat paimiolaisille oivan mahdollisuuden paikalliseen hyväntekeväisyyteen. Esimerkiksi joulukonsertin tuotoilla olemme usean vuoden ajan lahjoittaneet jouluiloa Paimion vähävaraisten perheiden lapsille joululahjojen muodossa.

Kokoonnumme kerran kuussa suunnittelmaan toimintaamme ja tulevia tapahtumia, joiden tuotoilla voimme tukea paikkakunnallamme heitä, jotka eniten apuamme tarvitsevat. Lähellä sydäntämme ovat erityisesti paikallisten lasten ja nuorten tukeminen ja hyvinvointi.

Jellu ja Ulla Nenäjäällä

Jellu ja Ulla Nenäjäällä.

Klubin hallituksen jäsenet 2013-2014:

Presidentti: Erja Luukkala-Wardi
1. varapresidentti: Outi Ollila
Sihteeri: Mervi Kuusela
Rahastonhoitaja: Aili Lehtinen

Seuraa meitä Facebookissa: LC-Paimio-Aallotar

 

 

Lions Clubs International

on maailman suurin palveluklubiorganisaatio, jossa on 1,35 miljoonaa jäsentä yli 45 000 klubissa yli 206 maassa ja maantieteellisellä alueella. Perustamisvuodestaan (1917) saakka organisaatio on tunnettu työstä sokeutumisen estämiseksi (SightFirst -ohjelmalla), mutta toimii vapaaehtoisena myös monissa muissa yhteisöprojekteissa ympäristön suojelun, ruoka-avun antamisen sekä vanhusten ja vammaisten auttamisen ympärillä.

Monilla yhteisöprojekteilla tuetaan paikallisia lapsia ja kouluja mm. stipendien, aktiviteettien ja mentoroinnin muodossa. Leo-ohjelma antaa nuorisolle mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen vapaaehtoistoiminnan avulla. Leoja on noin 144 000 ja leoklubeja 5700, yli 140 eri maassa.

Lionien apurahat
Lionsklubien kansainvälisen järjestön säätiö, Lions Clubs International Foundation (LCIF)  on vuodesta 1968 saakka myöntänyt apurahoja yli 660 miljoonan Yhdysvaltain dollarin arvosta lionien humanitäärisiin hankkeisiin eri puolilla maailmaa. LCIF valittiin myös parhaaksi kansalaisjärjestöksi The Financial Times -lehden tutkimuksessa vuonna 2007. Säätiö auttaa yhdessä lionien kanssa paikkakuntia, jotka kohtaava luonnonkatastrofeja mm. hätäavun muodossa, tuoden ruokaa, vettä, vaatteita ja lääkintätarvikkeita katastrofien uhreille, sekä auttaen alueen pitkän aikavälin uudelleenrakennuksessa.

Lionit ovat aktiivisia
Mottomme on "Me palvelemme". Lionit ovat osa maailmanlaajuista palveluverkostoa jonka tehtävänä on auttaa paikkakuntia monin tavoin. Lionit vastaavat paikkakuntien tarpeisiin päivittäin eri puolilla maailma, sillä heitä yhdistää ydinaate -yhteisömme palveleminen.

Lisätietoja lionsklubeista: www.lionsclubs.org 

 


 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter