Möten

Styret i LC Oppdal

ønsker alle klubbens medlemmer 

og deres familier en riktig

GOD JUL

og et fredelig

NYTT ÅR!!

 

Årets Operasjon Brønnboring er nå vel og vakkert over.

Gamle gapahuken er historie

For de 9 elevene som var engasjert av LC Oppdal til å rive ned den gamle gapahuken gikk dagen som en røk. Ungdommelig pågangsmot og energi førte til at gapahuken forsvant på rekordtid.

Etterpå var det varm drikke og mat i snøværet. LC Oppdal ønsker å takke deltakerne for utmerket innsats og god hjelp med å få arbeidet unnagjort før vinteren setter inn for fullt.

 

Vertsskapet på Kongsvold Fjellstue ble under åpningen av Fårikålfestivalen kåret til årets Oppdalambassadører.

Ellen og Knut Johan Nyhus er lionsmedlemmer i lionsklubbene i Oppdal. Vi gratulere så mye med utnevningen.

Årets Lions Andeløp er nå over.

Vinnerne er kåret og gevinstene er på vei inn på konto til de heldige. Lionsklubbene vil takke alle som støttet løpet gjennom å kjøpe startnummer.

Vi vil også gi en ekstra honnør til to av våre hovedsponsorer. Lokalavisa Opdalingen som har støttet Lions Andeløp i alle år ved å sponse annonsering i forkant av løpet.

COOP Oppdal har også vært viktig sponsor gjennom finansiell støtte ved å dekke kostnader som klubben har hatt i forbindelse med løpet.  

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter