Kokoukset
Jäsenet

Lions Club Lahti / City on nuorekkaiden miesten klubi, joka on perustettu 17.3.1987 ja charter-juhlaa vietettiin 25.4.1987. Teemme vakavasti otettavaa asiaa, avustus- ja palvelutoimintaa, rennolla ja positiivisella meiningillä.

Klubimme 20v. juhlaa vietettiin Lahden Upseerikerholla 28.4.2007, jolloin lahjoitimme Lahden kaupungin sosiaali- ja terveystoimelle 111 kpl digiboxeja jaettavaksi vanhuksille ja vähävaraisille. Lahjoituksen arvo oli € 10,000.

Toimintamme ensisijainen päämäärä on kohdistunut paikalliseen palvelu- ja avustustoimintaan, mutta olemme myös mukana Lions-liiton kansallisissa ja kansainvälisissä projekteissa. Olemme vuosien aikana auttaneet ja tukeneet niin nuoria, vanhuksia kuin vammaisiakin.

Klubistamme on vuosien varrella löytynyt alueen puheenjohtajia ja lohkon puheenjohtajia, sekä luottamustehtäviä piirihallituksessa.

Järjestimme vuosien ajan alueen lentopalloturnauksen ja Lahden itsenäisyyspäivän vieton sankarihautaprojektin.

Monet vierailu- ja virkistysretkemme kehittävät klubin jäsenten valmiuksia ja yhteishenkeä.

Paikallisia, sekä omia avustuskohteitamme ovat olleet mm. Irti Huumeista r.y., Kaarisilta r.y., Lahden kaupungin Nuorisotapahtumat, Lahden kaupunginsairaala, Lahden kaupungin sosiaali- ja terveystoimi, Lahden koulujen käyttäytymiskilpailut, Lahden Näkövammaiset r.y., Lahden Seudun Kehitysvammaisten tuki r.y., Lotilan koulu, Lounaanpuiston erityiskoulu, Monon Side r.y., Nikkkilän Lastenkoti, Päijät-Hämeen keskussairaalan lastenosasto, Reumasairaalan lastenosasto, Salpausselän Partiopiiri, Sotaveteraanit, SPR, Stipendejä alueen nuorille, Suomen Pojat Virossa, Urheiluvälinekeräys Viron junioripelaajille, FC Kyysysin juniorit, Kiekkoreippaan juniorit.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter