Kokoukset
Jäsenet

Lions Club Lahti Facebookissa  ja Twitterissä

Lions Club Lahti tietosuojaseloste 2018

Avustus kohteet ja aktiviteetit 2019 - 2020

- Vauhdikkaan lastentapahtuman kasvomaajat - leirimatkan tukeminen

- Monon Side ry - tukeminen kalustohankinnassa

- Nuoren urheilija tukeminen

- Nuoren soittajan tukeminen

- Sotiemme veteraanien tueminen

- PHLU Joulumaa

- Lahden Ensi ja turvakodin Lelurallin toteuttamiseen osallistuminen

- Levon hautuumaalle toimitettu havuja käytettäväksi hautojen koristeluun.

-PHLU:n Joulumaassa osaloituimme tarjoiluihin , jaoimme jouluiloa pehmoleluin lapsille ja joulukynttilöin aikuisillle tapahtumassa vierailleiile yhdessä Ladyjen kanssa.

-Itsenäisyyspäivän Hartaustilaisuus 

- Tee Hyvä Teko kampanjan toteuttaminen joululahjojen keräämisestä Lahden seurakuntayhtymän Diakoniatyön käyttöön. 

- Joululahja lahjoitus PHKS Lastenosaston keskolalle. 

- Jouluaaton kynttilöiden sytytys sankarihaudoilla 

- Kummilapsi Sri Lankassa sai uuden polkupyörän 

- Varusmiesten veteraanikeräykysesää kyyditseminen 

-Lions Quest koulutuksen mahdollistaminen opettajille https://www.lions.fi/toiminta/lions_quest/

Lions Club Lahti 65 vuotta. Yhdessä on mukava olla avuksi.

Suomen kahdeksanneksi vanhin Lions klubi, LC Lahti vietti hyvin arvokkaan ja lämminhenkisen 65 -vuotisjuhlan 7.11.2018.

Suomen Lions -liiton, C -piirin ja piirikuvernöörin tervehdysten jälkeen seurasi illan kohokohta Lionsritariksi lyöminen. Entinen piirikuvernööri Jukka Uola löi  Lionsritariksi erittäin ansioituneen lion Hannu Aspelinin. Tätä seurasi leijonakarjaisu ja onnittelut uudelle ritarille. Lady Riittaa muistettiin puolisomerkillä ja kukkakimpulla. Myös klubin muita leijonia palkittiin mitaleilla. 

Klubin presidentti Jari Nisula kiitti lady Ulla Paavolaa 10 vuotta kestäneestä hyviä tuloksia tuottaneesta ladytoiminnan vetämisestä. Tämän jälkeen entinen piirikuvernööri Matti Paavola ja presidentti Jari Nisula luovuttivat lady Ullalle hänen isänsä käyttämällä lauseella ”Yhdessä on mukava olla avuksi” varustetun lasitaideteoksen ja kukkakimpun.

📸 Unto Rönkkönen

Tutustu kauden  toimintasuunnitelmaan ja toimihenkilöihin. Toimintaansa kehittämällä ja uudistumalla Lions Club Lahti tekee hyvää ja palvelee nyt ja tulevaisuudessa.

Lions Club Lahti ry:n luovutti 1 000 euron avustuksen Irti Huumeista ry:n vapaaehtoisten tukihenkilöiden arvokkaan työn tukemiseksi. 
Avustuksen vastaanotti tukihenkilötoiminnan ohjaaja Pasi Tuomaila ja avustuksen luovutti Lion presidentti Pauli Jokela.

LC Lahti klubi vastasi partiotaitokilpailujen, Leon lenkki ja Hilkan kilpa, yhden rastin järjestelyistä.
Litti -rastilla oli mukana leijonia ja partiolaisia ja partiolaisleijonia. Jalkapalloaiheinen tehtävä tuli organisoitua ja tuomaroitua mallikkaasti. Kisatehtävän välineistö lahjoitetaan edelleen eteepäin lahtelaisen jalkapallon junioritoimintaan FC Reippaalle ja FC Kuusysille sekä Multicultille, joka tekee arvokasta työtä monikulttuurisen nuorisotyön puolesta.
Kiitos mukana olleille ja kiitos kuuluu myös Ollapa Pallo -projektille


Lions Club Lahti myi peflettejä Lahtelaisen nuorisotyön hyväksi

Klubin aktiviteettina Salpausselän kisat on ollut mekittävässä roolissa aina vuodesta 1964. Silloin aloitettiin Sakari Kuusion presidenttikaudella ja Gerdt Starkjohannin ideoimana myydä arpoja Salpausselän kisoihin. Myyntikohde oli kisojen ison mäen pisin hyppy. Lahden hiihtoseura suhtautui asiaan myönteisesti ja klubi aina vuosittain antoi stipendiä LHS:n nuorisotyön hyväksi. Kovia arvanmyyjiä olivat Tuulikki ja Aatos Vuola sekä MM-vuonna 2001 Matti Haapoja, joka myi yksin enemmän arpoja kuin muut veljet yhteensä eli 1130 kappaletta arpoja. Arpajaislain muutos lopetti arvaustoiminnan vuonna 2002. Se oli klubille takaisku.

Kisa-arvan tilalle klubi sai taas Salpausselän kisojen myötävaikutuksella istuinpeflettien myynnin kisojen aikana. Pefletti aktiviteettiin saatiin aina vuosittain 12-15 veljeä ja olipa Viron veljiä ja leidejäkin myymässä vireaana parina vuotena. Peflettien myynto on ollut mieluisa aktiviteetti, sillä silloin samalla voi seurata toisella silmällä myös itse kisoja. Peflettiaktiviteetti on jatkunut vuodesta 2003 lähtien ja sillä on saatu huomattava määrä tuloja palvelutehtävää varten. Tänä vuonna Klubi antaa LHS:n nuoritoimintaan 1350,00 € summan kohdistuen hiihdon Hopeasompaikäisten leiritoiminnan tukemiseen. (Matti Haapoja, Näiden aktiviteettien puuhaveli vuodesta 1992 lähtien)


Lapset Linnanmäelle - aktiviteetti toteutettiin jo 25. kertaa 26.5.2014. Lue lisää aktiviteetista ja sen historiasta Simo Nurmisen raportista.


Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubiorganisaatio. Meillä on 1,35 miljoonaa jäsentä yli 45 000 klubissa yli 206 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lionit ovat aktiivisia. Mottomme on "Me palvelemme." Lionit ovat osa maailmanlaajuista palveluverkostoa jonka tehtävänä on auttaa paikkakuntia monin tavoin.

Lisätietoja lionsklubeista saat osoitteesta http://www.lions.fi/ 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter