Kokoukset

LC Kotka Keisarinna on vuonna 1996 perustettu naisten Lions-klubi.

Keisarinna Dagmar, jonka kuvan Langinkoski-museon ent. intendentti  Ragnar Backström luovutti klubimme käyttöön

Seuraa meitä myös Facebookissa

Teemme yhdessä työtä paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi sekä ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi.
"Monta tapaa tehdä hyvää !" on Lions toiminnan periaatteita. Klubimme on toteuttanut ajatusta mm toimimalla lukumummoina Kotkan alakouluissa. Käytännössä se tapahtuu niin, että opettaja valitsee luokaltaan oppilaat joiden arvioi hyötyvän kahdenkeskeisestä lukuhetkestä aikuisen kanssa.
Toimintaa koordinoi paikkakunnalla MLL.
Olemme lähteneet tukemaan Kotkan musiikkiluokkien työtä ottamalla narikkavuoroja hoitaaksemme musiikkiluokkien tuki ry:ltä Kotkan Konserttitalolla.Tästä työstä kertynyt tulo käytetään instrumenttien hankintaan ja huoltoon, nuottien ostamiseen, musiikkiluokkien konserttien järjestämiseen.
" Leijonat puhtaiden vesien puolesta" haasteen olemme klubina ottaneet vastaan ja olemme keränneet rannoilta erilaisia roskia ja jätteitä joutumasta mereen.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter