Kokoukset

LC Kotka Keisarinna on vuonna 1996 perustettu Lions-klubi

Teemme yhdessä työtä paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi sekä ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi.

Keisarinna Dagmar, jonka kuvan Langinkoski-museon ent. intendentti  Ragnar Backström luovutti klubimme käyttöön

LC Kotka Keisarinna on lions-klubi, joka tekee monenlaista hyväntekeväisyyttä

"Monta tapaa tehdä hyvää !" on Lions toiminnan periaatteita. Klubimme on toteuttanut ajatusta vuosien varrella eri tavoin. Muutamat jäsenistämme ovat olleet mukana MLL:n koordinoimassa lukumummotoiminnassa Kotkan alakouluissa. Käytännössä se tapahtuu niin, että opettaja valitsee luokaltaan oppilaat joiden arvioi hyötyvän kahdenkeskeisestä lukuhetkestä aikuisen kanssa.

Olemme lähteneet tukemaan Kotkan musiikkiluokkien työtä ottamalla narikkavuoroja hoitaaksemme musiikkiluokkien tuki ry:ltä Kotkan Konserttitalolla.Tästä työstä kertynyt tulo käytetään instrumenttien hankintaan ja huoltoon, nuottien ostamiseen, musiikkiluokkien konserttien järjestämiseen.
" Leijonat puhtaiden vesien puolesta" haasteen olemme klubina ottaneet vastaan ja olemme keränneet rannoilta erilaisia roskia ja jätteitä joutumasta mereen.

Seuraa meitä myös Facebookissa

Klubimme kuuluu Suomen Lions-liiton D-piiriin.
Suomen Lions-liitto ry:n verkkosivut
Katso video kansainvälisen Lions-järjestön toiminnasta

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter