Möten
Medlemmar

Kontakta oss

 

Vill du bli medlem?

Kan du tänka dig att lägga lite av din fritid för en god sak? Gillar du att umgås med trevliga människor?

Vår klubb består f.n. av ett 20-tal medlemmar, både kvinnor och män, såväl yngre som äldre. Vi vill gärna bli fler så vi kan fortsätta att utveckla verksamheten.

Är du intresserad och vill veta mer om oss och vår verksamhet får du gärna höra av dig till vår president Britt-Marie Weidby 036-647 73 eller 073-402 15 74. Vi är måna om att du ska trivas med oss och vi med dig. Därför brukar vi föreslå att du kommer och besöker oss på ett månadsmöte.”

Är du intresserad av att bli medlem i Lions Club Jönköping?

Skriv till: lcjkpg@gmail.com

Vanlig post:  Britt-Marie Weidby

                    Snickarevägen 11

                    562 50 Månsarp

 

 

Vill du söka stipendium?

  • Om du vill söka stipendium för volontärarbete ska du använda vår blankett ENSKILT STIPENDIUM! Stipendieansökningar behandlas två gånger om år. För stipendieansökningar som kommer in senast den 10 september tas beslut under oktober och för stipendieansökningar som kommer senast den 10 mars tas beslut under april. Beslut meddelas den sökande så snart som möjligt.
  • Om du vill söka det kulturstipendium som delas ut av Lions Clubs stipendiefond och Jönköpings kommun ska du göra ansökan  till Jönköpings kommuns kulturförvaltning. Ansökan ska göras senast den 1 mars.

 

Vill du söka bidrag?

Använd vår blankett BIDRAG!

Varje ansökan behandlas individuellt.

 

Vill du lämna bidrag?

Lions Club tar tacksamt emot bidrag till vårt välgörenhetsarbete. Om du vill att ditt bidrag skall gå till något särskilt ändamål kan du ange detta. 

Lions Club Jönköping har bankgiro: 306-2981

 

 

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter