Kokoukset
Jäsenet

LC Joensuu Adam&Eva

Perustamispäivä 16.1.1991, Charter Night 15.3.1991

Ly-tunnus 1905822-9

107 H-piirin teema: "Lions- monta tapaa tehdä hyvää,           Tekemisen iloa,  intohimolla ja huumorilla"

Klubin teema: "Huominen on uusi mahdollisuus"

Toukokuisessa kevättapahtumassa piirikuvernööri Tuula Rantaeskola luovutti Arvo Puhakalle arvostetun Melvin Jones huomionosoituksen. Kuvassa myös vas. Arja Puhakka ja oik. Juhani Kautonen

Klubimme vastaanotti huhtikuussa uuden jäsenen , Timo Mutasen. Kummi Arvo Puhakka luovutti klubimme viirin presidentti Hannu Schreckin kanssa. Tervetuloa Adamiin ja Evaan 

 

Myytävänä söpöjä koteja pikkuisille asukkaille!

Hinta 15€ kpl

 

 

...............................................................

Joensuun kaupungin seudulla toimii 13 Lions-klubia, joista omaan klubiimme Joensuun Adam&Evaan kutsutaan jäseniksi sekä naisia että miehiä. 

Klubimme kuuluu savokarjalaiseen H-piiriin, jossa on kaikkiaan 47 klubia aina Ylä-Karjalasta Etelä-Savoon ja jäseniä eli lioneja oli 1224,  21.8.2019.

 

Kuinka leijona toimintaamme pääsee mukaan?

Jokainen Lions-klubi toimii omalla tavallaan, yhteisesti hyväksyttyjen sääntöjensä mukaisesti. Adam&Evan toiminta keskittyy kuukausittaisiin klubi-iltoihin ja erilaisiin tapahtumiin joita järjestämme ja/tai olemme mukana. Klubi-illoissa virkistymme yhdessä, järjestämme myös muita vapaa-muotoisia tapahtumia. Näissä tapahtumissa ovat mukana myös puolisot halujensa ja mahdollisuuksiensa mukaisesti.

Jos olet kiinnostunut tällaisesta yhdessä tekemisen palvelusta iloisessa joukossamme, ota toki rohkeasti yhteyttä meihin. 

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter