Kokoukset

Lions Club Helsinki Viapori toivottaa sinut tervetulleeksi sivuillemme.

Syksyllä 1988 Suomenlinnan upseerikerholla  perustettiin Suomen ensimmäinen naislionsklubi, LC Helsinki/Viapori.

Vuosien aikana klubimme toiminta on ollut vakiintunutta ja perustuu yhteisesti sopimillemme arvoille, jotka ovat toisen huomioon ottaminen ja yhdessä auttamisen ilo.

Meitä on tällä hetkellä noin 30. Viime vuosina meille on tullut useita uusia jäseniä ja pyrimmekin kasvattamaan klubiamme vuosittain 1-2 uudella jäsenellä.

Klubikokous pidetään pääsääntöisesti kuukauden toisena keskiviikkona kello 17.30. Kokouspaikka kannattaa aina tarkastaa etukäteen, usein kokouspaikkana Ravintola 10. kerros.  Kokouksia ei järjestetä kesä-, heinä- ja elokuussa.

Aktiviteettitoiminnan olemme jakaneet pienempiin ja paremmin toimiviin osiin ja jokaisella aktiviteetillä (tapahtumalla ) on nimetyt vetäjät ja kaikki pääsevät mukaan toivomaansa aktiviteetteihin. esim. usean vuoden ajan olemme Tuomiokirkkoseurakunnan Kryptassa järjestäneet kirkkokahvituksia. Näillä tuotoilla olemme tukeneen mm. Helsingin Ensikoteja. Hyväntekeväisyys tempauksia toteutamme useampia vuosittain ja niiden tuotot kohdennetaan sen hetken tarpeiden mukaan. Yhdessä toisten hyväksi tekeminen on meidän kantava ajatus klubissamme. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme.
 
Sisäinen virkistystoiinta lisää me-henkeä ja se onkin koettu klubissamme erittäin tärkeäksi. Järjestämme yhteisiä tapahtumia, esim. jo perinteinen joulutorimatka Tallinnaan.
 
Klubimme on jo yli 30 vuotta vanha. 30 vuotisjuhlaa vietimme Uunisaaressa. Tilaisuuden kuvia löytyy kuvagalleriasta. 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter