Kokoukset

Lions Club Helsinki Viapori toivottaa sinut tervetulleeksi sivuillemme.

Syksyllä 1988 Suomenlinnan upseerikerholla  perustettiin Suomen ensimmäinen naislionsklubi, LC Helsinki/Viapori.

Vuosien aikana klubimme toiminta on ollut vakiintunutta ja perustuu yhteisesti sopimillemme arvoille, jotka ovat toisen huomioon ottaminen ja yhdessä auttamisen ilo.

Meitä on tällä hetkellä noin 30. Viime vuosina meille on tullut useita uusia jäseniä ja pyrimmekin kasvattamaan klubiamme vuosittain 1-2 uudella jäsenellä.

Klubikokous pidetään pääsääntöisesti kuukauden toisena keskiviikkona kello 17.00. Kokouspaikkana on Ravintola La Famiglia, Keskuskatu 3, 00100 Helsinki. Kokouksia ei järjestetä kesä-, heinä- ja elokuussa.

Teemme yhteistyötä mm. Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa järjestämällä kirkkokahvituksia Kryptassa. Täältä saaduilla tuloilla olemme tukeneet Helsingin Ensikoteja. Olemme jakaneeet aktiivitetteetitoimikunnan pienempiin ja paremmin toimiviin osiin. Toimikunnille on nimetty vastuullset vetäjät ja kaikki pääsevät mukaan toivomaansa aktiiviteettiin ilmoittautumalla. Olemme keränneet varoja usean vuoden ajan palveluskoiratoiminnalle ja klubin historian kolmas koiralahjoitus tehtiin vuonna 2017 Tullille.

Sisäinen virkistystoiinta lisää me-henkeä ja se onkin koettu klubissamme erittäin tärkeäksi. Järjestämme yhteisiä tapahtumia, esim. jo perinteinen joulutorimatka Tallinnaan.

Päätapahtumamme oli tänä vuonna Klubin 30v juhla jota vietimme juhlavissa puitteissa kutsuvieraiden kanssa Uunisaaressa. Kuvia juhlista löytyy Kuvagalleriasta.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter