Kokoukset

Tervetuloa Lions Club Halikko/Rikalan verkkosivuille!

Lions Club Halikko/Rikala on Salon kaupungissa toimiva klubi, jonka jäsenet asuvat kaupungin keskustan ja Halikon kaupunginosan alueella. Klubilla on ikää 61 vuotta. Perustamispäivä oli 6.11.1958.
LC Halikko/Rikala kuuluu Lionspiiriin 107A, sen V Alueelle ja Lohkoon 1. Suomen Lions-liiton verkkosivuille pääset tästä.

Lionit ovat aktiivisia. Mottomme on "Me palvelemme." Lionit ovat osa maailmanlaajuista palveluverkostoa jonka tehtävänä on auttaa paikkakuntia monin tavoin.

Omalla kotiseudullamme toimintamme pääkohteena on ollut nuoriso. Olemme kuluneiden vuosien aikana halunneet edistää mm. musiikkikasvatusta, partiotoimintaa ja nuorten liikuntaharrastuksia. Tarjoamalla peruskoulujen opettajille Lions Quest koulutusta on tuettu koulujen kasvatustyötä. Lukuvuoden päättyessä  on stipendien avulla kannustettu oppilaita heidän opinnoissaan. Nuorisovaihto-ohjelma on tarjonut joillekin seutumme nuorille mahdollisuuden tutustua runsaan kuukauden ajan vieraan maan elämään, kieleen ja kulttuuriin.
Vuosittain ilmestyvä lehti, Kotoseudun Joulu, on tarkoitettu tallentamaan kotiseututietoutta ja sen tuotolla on kerätty varoja palvelutoimintaan.

Huom! Klubin pankkitilin numero on muuttunut.
Uusi tilinumero on:  POP Pankki  FI05 4710 0010 0359 99

Päivitetty 26.11.2019 / PL

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter