Möten
Medlemmar
Vid våra aktiviteter kan du nu betala med Swish. Lions Club Gnestas Swish-nummer 123-237 09 06


Följ oss på Facebookhttps://www.facebook.com/LionsGnesta/

 


Huvud LCG

VÅRA AKTIVITETER

Lions stora loppmarknad - Inställd på grund av rådande Pandemi
Gratis Cirkus till alla barn - Årets Cirkus är tyvärr inställd
Gnestatrampet - Cykelaktiviteten inställd på grund av rådande Pandemi
Julmarknad 22/11 - inställd på grund av rådande Pandemi
17/12 Julkonsert med Karin Westerberg


 

 

2 NYA TÄLT SKÄNKTA

Vinteranpassat katastroftält

Lions Club Gnesta skänker under oktober två vinteranpassade katastroftält till MSB för att komma nödställda nytta.

 


 

JULMARKNAD 2020
INSTÄLLD
Lions Club Gnesta beviljas inte tillstånd av Polisen på grund av pandemirestrektionerna. Tyvärr måste vi därför ställa in aktiviteten i år. Vi hoppas kunna genomföra den nästa år, välkomna åter då.

 

 


Skänk till vår Loppmarknad

Lämna dina gåvor direkt till Lions efter överenskommelse. Ring vår Loppmarknadsgeneral Kjell på 070-526 06 99
för att bestämma tid för avlämning eller tid för hämtning.


När själva loppmarknaden kan genomföras är i dagsläget osäkert på grund av pågående pandemi men vi fortsättter att ta emot saker, så skänk gärna!
 

FÖRE START LOPPMARKNAD 2019

 

Vi gratulerar

Årets ungdomsledare 2019

Ida Johansson
Smedsta gymnastikförening


Årets ungdomstalang 2019

Dino Mujanovic
Gnesta Taekwon-Do


Stipendierna är på 5000 kr vardera och delades ut vid årets Julmarknad den 24 november 2019.

Årets ledare

Ida Johansson, Smedsta gymnastikförening

Barn och ungdomsansvarig Ida Johansson har under flera år tagit stort ansvar både som ledare för bl.a barn och ungdomsgrupper och som ansvarig och samordnare för alla barn och ungdomsledare i Smedsta gymnastikförening. Hon visar på ett stort engagemang och är en stor förebild för alla ledare i föreningen.

 

Årets ungdomstalang

Dino Mujanovic, Gnesta Taekwon-Do

Världsmästarer i juniorklassen, herrar krossteknik 2019. Dubbla silvermedaljer i Europamästerskapen 2019. Dino som tävlar med goda resultat är även tränare i sin hemmaklubb Gnesta Taekwon-Do. En förebild för både stora och små, kille som tjej och allt däremellan.

Läs mer under rubriken Stipendium LCG


Lions tillgodoser behov både lokalt och runtom i världen, varje dag.
Vi skänker allt av det vi samlar in - all administration betalas helt av medlemmarna själva.

Håll dig uppdaterad. Gilla oss på Facebook! https://www.facebook.com/LionsGnesta/

________________________________________________________________________________

Lions Club Gnesta bildades 1955 och har idag 42 aktiva medlemmar. Klubben samlar in aktivitetsmedel genom olika klubbaktiviteter och ger sedan ut bidrag till lokala, nationella och internationella stödinsatser. Vi ger även bidrag till enkilda behov. Lions Club Gnesta ger i första hand bidrag för att förbättra livskvalitén för våra målgrupper som är barn, ungdom, handikappade samt äldre. Det du bidrar med till Lions i Gnesta går allt till välgörenhet. All administration betalas av våra egna medlemmar.

 


Om Lions Clubs International

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Vi har 1,35 miljoner medlemmar i mer än 45000 klubbar i mer än 206 länder och geografiska områden.

Lions har en dynamisk historia. Organisationen bildades 1917, vi är mest kända för att bekämpa blindhet, men vi gör frivilliginsatser för många andra typer av hjälpprojekt, till exempel miljöprojekt, mat till hemlösa samt hjälp till äldre och handikappade.

Lions ger synen tillbaka. Genom att utföra synundersökningar, donera utrustning till sjukhus och kliniker, distribuera medicin och sprida information om ögonsjukdomar arbetar Lions för sitt mål att ge syn till alla. Vi har utökat vårt engagemang att bevara synen genom otaliga lokala insatser och genom vårt internationella SightFirst-program, vilket arbetar för att utrota blindhet i världen.

Lions stödjer ungdom. Våra lokala projekt ger ofta stöd till lokala barn och skolor genom stipendier, rekreation och mentorskap. Internationellt erbjuder vi många program, till exempel fredsaffischtävlingen, ungdomsläger, ungdomsutbyte och Lions Quest. 

Vårt leoklubbprogram ger ungdomar i världen möjlighet till personlig utveckling genom att delta i frivilliginsatser. Det finns cirka 144 000 leomedlemmar och 5 700 leoklubbar i mer än 140 länder runtom i världen.

Lions beviljar anslag. Sedan 1968 har Lions Clubs International Foundation (LCIF) beviljat mer än USD 700 miljoner i anslag som stöd till Lions humanitära projekt runtom i världen. LCIF blev år 2007 rankad som den främsta frivilligorganisationen i en studie gjord av The Financial Times.

Lions hjälper till efter katastrofer. Vår stiftelse och Lions medlemmar hjälper tillsammans till med hjälpinsatser efter det att katastrofer har inträffat, bland annat omedelbar hjälp i form av mat, vatten, kläder och mediciner samt i långsiktiga återuppbyggnadsinsatser.

Lionmedlemmarna är aktiva. Vårt motto är "Vi tjäna". Lions ingår i ett globalt servicenätverk och vi gör det som behövs för att hjälpa våra lokala samhällen.

För mer information om Lions besöker du vår webbplats www.lionsclubs.org

 

 

Lions Clubs International är världens största serviceklubborganisation. Klubbens 1,4 miljoner medlemmar i mer än 46 000 klubbar hjälper samhällen i cirka 200 länder och geografiska områden runt om i världen.

Lions Clubs Internationals nyheter
Connect with Us Online
Twitter