Kokoukset

LC Forssa Wahren

Perustettu 18.3.1986, Klubi numero: 0000046246, Perustajaklubi: LC Forssa Kuha, Charter Night 9.5.1986, Suomen 790. lionklubi, Kokouspaikka Hotelli Scandic, Hämeentie 7, Forssa 

Lionstoiminta tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden palvella avun tarpeessa olevia ihmisiä. Lionsklubien tärkein palvelun kohde on oma lähialue ja asuinympäristö. Kohteina ovat mm. koulut ja päiväkodit, vanhainkodit ja palvelutalot, vammaiset ja näkövammaiset sekä lapset ja nuoret.

Lionsjärjestö ei korvaa yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät julkisin varoin hoitamatta. Palvelemisen lisäksi autamme taloudellisesti. Klubi kerää varat avustuskohteisiinsa järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia.

Paikallisen auttamisen ohella osallistumme myös kansallisiin ja kansainvälisiin katastrofikeräyksiin.

LC Forssa Wahren on 1986 perustettu forssalainen Lions-klubi. Forssan, Tammelan ja Jokioisten alueella toimii lisäksi yhteensä viisi muuta Lions-klubia.

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter