Kokoukset
Jäsenet

               

LIONS CLUB YLÖJÄRVI/KEIJÄRVI        

LC Ylöjärvi/Keijärvi on perustettu vuonna 1976 ja se kohdistaa toimintansa lähtien paikallisista tarpeista. Hyväntekeväisyystyön erityisen huomion kohteena ovat nuoret ja vanhukset.

 

 

AJANKOHTAISTA JUURI NYT

  Lehtovuori Oy:lle ympäristöpalkinto

  Klubimme ” ylöjärveläinen ympäristöteko”- palkinto myönnettiin   tänä   vuonna Lehtovuori Oy:lle. Lehtovuori on Suomen johtava   elinympäristökalusteiden valmistaja. Sen tuotteet tunnetaan niiden   kestävästä laadusta, tyylikkäästä designista ja uusista älyratkaisuista.

 Palkinnon vastaanotti markkinoilla toimitusjohtaja Eero Ojanen.

 

Markkinoiden tunnelma oli taas kerran erinomainen!

LC Ylöjärvi/Keijärvi ja LC Ylöjärvi/Teivo kiittää

Yleisöä

Ohjelman tekijöitä

Juontajaa

Markkinamyyjiä ja tuote-esittelijöitä

Ravintoloita

Talkooväkeä

Yhteistyökumppaneita

eli kaikkia markkinoiden onnistumiseen vaikuttaneita

 

 

Klubi mukana vapaaehtoistyössä

 


  Jokapäiväinen leipä on ihmisarvoisen elämän            perusedellytys. Miljoonien ihmisten kohdalla karu totuus    on kuitenkin se, että ruokaa ei ole riittävästi.

  LC Ylöjärvi/Keijärven jäsenet tekevät vapaaehtoistyötä       yhteisvastuukeräyksessä. Yhteisvastuu 2018 torjuu nälkää  ja köyhyyttä.

  Kuvassa lion Marko Taipale on myynyt     yhteisvastuukeräyksen arpoja Elina  ja Amanda Ojalalle.   Yhteisvastuukeräyksen keräystulot ohjataan niin   kotimaisiin kuin ulkomaisiinkin kohteisiin kirkon   diakoniarahaston ja kirkon ulkomaanavun kautta.

 

Joulukuu on ollut lahjoitusten kuukausi

Punainen Sulka -keräksen tuotto lahjoitettiin nuorten itsenäisyyttä tukevaan toimintaan

LC Ylöjärvi/Keijärvi on lahjoittanut neljälle ylöjärveläiselle urheiluseuralle kullekin 500 euroa  Punainen Sulka- keräyksen tavoitteiden mukaiseen   toimintaan. Tukensa kohteeksi Lions-klubit ovat valinneet 100-vuotta täyttävän   itsenäisen Suomen nuorison teemalla:  Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme valinneet neljä osa-aluetta,   joille  haluamme yhdessä keräyskumppaneidemme kanssa tukemme  kohdistaa:  syrjäytymisen ehkäiseminen, päihteettömyys, elämänhallinta ja mielenterveys. 

Markkinoiden tuloksesta iloa vähävaraisten jouluun 

Ylöjärven markkinat on kahden paikallisen klubin (LC Ylöjärvi/Keijärvi, LC Ylöjärvi/Teivo) yhteinen suurponnistus. Aktiviteetin tuotosta suuri osa käytetään vähävaraisten perheiden joulumuistamiseen. Yhteistyössä Ylöjärven seurakunnan diakoniatyön kanssa jouluruokakassi lähetetään 250 perheelle, joissa on lähes 1000 perheenjäsentä.

Urheiluseuroille lahjoitus luovutettiin 14.12.2017                 

Kuvassa lahjoituksen saanet seurat vasemmalta

Uplakers, Timo Niemenmaa, Ylöjärven Urheilijat, Timo Mäkinen, Ylöjärven Ryhti, Timo Halttula ja Esko Paajala. Ylöjärven Pallon edustaja puuttuu kuvasta.

                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eliisa Ala-Kuusisto, johtava diakoniatyöntekijä Ylöjärven seurakunnasta ja lion Petri Moisio ovat olleet moottoreina joulumuistamisten organisoinnissa.  Pakkaustalkoot pidettiin 17.12.2017.

 

 

 

SANKARIVAINAJIEN MUISTOLLE

Sata-vuotiasta Suomea ja sen rakentajien ja maansa puolesta henkensä antaneiden sankarivainajien muistoa kunnioittaen sytytettiin kynttilät sankarihaudoille itsenäisyyspäivänä. Sotaveteraaneille järjestetään pikkujoulujuhla 9.12.2017

 

 

(kuvat: Pentti Säynäväjärvi) 

 

 

ylojarvenlukio

Avustuskohteemme, Ylöjärven lukio painottaa yrittäjyyteen jatkossakin 

On aika onnitella Ylöjärven lukion Y-linjaa pitkäjännitteisestä työstä. Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen on päättänyt lukioiden erityisen koulutustehtävän luvista. Ylöjärven lukio sai yrittäjyyspainotteisen opetuksen erityistehtävän. Yrittäjyyspainotuksen luvan sai vain kaksi lukiota.

 

Ylöjärven lukio on toteuttanut yrittäjyyskasvatusta jo 12 vuotta Y-linjan kautta. Y-linja tarjoaa yleisiä lukio-opintoja syvempiä tietoja yhteiskunnallisista asioista ja vaikuttamisesta sekä yrityselämästä.

–Erityistehtävän myöntäminen on tunnustus pitkäjänteiselle yrittäjyyskasvatukselle lukiossamme. Olemme verkostoituneet laajalle ja meillä on vahva näkemys siitä, millainen oppimistyyli ja sisältö sopivat lukion yrittäjyyskasvatukseen. Valtakunnallinen tunnustus antaa uutta painoarvoa myös markkinointiin, iloitsee Ylöjärven lukion rehtori Jarkko Tuomennoro. (Aamulehti 30.10.2017)

Ylöjärven markkinoiden järjestäjät (LC Ylöjärvi-Keijärvi ja LC Ylöjärvi-Teivo) ovat tukeneet Y-linjan toimintaa jo vuosien ajan. Samalla Y-linjan opiskelijoille on tarjottu mahdollisuus oppimistehtävänä osallistua markkinoiden järjestelyihin.  

31.10.2017

 

 

Ylöjärven Markkinat oli jälleen yleisömenestys. Järjestäjät, Ylöjärven Lions Klubit kiittävät markkinayleisöä, myyjiä, harraste-esittelijöitä, esiintyjiä eli kaikkia markkinatapahtumaan osallistuneita. Kiitos loistavasta tunnelmasta.                

Tervetuloa uudelleen 26.5.2018!

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter