Kokoukset


 

                

LIONS CLUB YLÖJÄRVI/KEIJÄRVI        

LC Ylöjärvi/Keijärvi on perustettu vuonna 1976 ja se kohdistaa toimintansa lähtien paikallisista tarpeista. Hyväntekeväisyystyön erityisen huomion kohteena ovat nuoret ja vanhukset.

 

 

AJANKOHTAISTA JUURI NYT

HUOM! KK-kokous 13.12 on siirretty ja pidetty 2.12. pikkujoulun yhteydessä.  

SANKARIVAINAJIEN MUISTOLLE

Sata-vuotiasta Suomea ja sen rakentajien ja maansa puolesta henkensä antaneiden sankarivainajien muistoa kunnioittaen sytytettiin kynttilät sankarihaudoille itsenäisyyspäivänä. Sotaveteraaneille järjestetään pikkujoulujuhla 9.12.2017

 

 

(kuvat: Pentti Säynäväjärvi) 

 

 

ylojarvenlukio

Avustuskohteemme, Ylöjärven lukio painottaa yrittäjyyteen jatkossakin 

On aika onnitella Ylöjärven lukion Y-linjaa pitkäjännitteisestä työstä. Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen on päättänyt lukioiden erityisen koulutustehtävän luvista. Ylöjärven lukio sai yrittäjyyspainotteisen opetuksen erityistehtävän. Yrittäjyyspainotuksen luvan sai vain kaksi lukiota.

Ylöjärven lukio on toteuttanut yrittäjyyskasvatusta jo 12 vuotta Y-linjan kautta. Y-linja tarjoaa yleisiä lukio-opintoja syvempiä tietoja yhteiskunnallisista asioista ja vaikuttamisesta sekä yrityselämästä.

–Erityistehtävän myöntäminen on tunnustus pitkäjänteiselle yrittäjyyskasvatukselle lukiossamme. Olemme verkostoituneet laajalle ja meillä on vahva näkemys siitä, millainen oppimistyyli ja sisältö sopivat lukion yrittäjyyskasvatukseen. Valtakunnallinen tunnustus antaa uutta painoarvoa myös markkinointiin, iloitsee Ylöjärven lukion rehtori Jarkko Tuomennoro. (Aamulehti 30.10.2017)

Ylöjärven markkinoiden järjestäjät (LC Ylöjärvi-Keijärvi ja LC Ylöjärvi-Teivo) ovat tukeneet Y-linjan toimintaa jo vuosien ajan. Samalla Y-linjan opiskelijoille on tarjottu mahdollisuus oppimistehtävänä osallistua markkinoiden järjestelyihin.  

31.10.2017

 

 

                               

TASAVALLAN PRESIDENTIN SUOJELEMA PUNAINEN SULKA-KERÄYS ON PÄÄTTYT

 

Punainen Sulka 2017 – keräys päättyi 30.6.2017. Suomen Lions-klubeilla on takanaan lähes puolentoista vuoden pituinen urakka, jossa olemme Punaisen Sulan tunnuksin keränneet miljoonasumman oman kotimaamme nuorison hyväksi. Nyt päättyvä keräys oli seitsemäs Suomen Lions-klubien Punaisen Sulan tunnuksin toteuttama yhteinen varainkeräyskampanja. Saavutimme kelpo tuloksen ja voimme olla siitä ylpeitä. 

Kampanjan alustava keräystulos on 2 750 000 €

LC Ylöjärvi/Keijärvi saavutti oman keräystavoitteensa keräten lähes 7000 euroa. Klubin keräystuotosta käytetään neljännes Ylöjärvellä vähävaraisten nuorten harrastusten mahdollistamiseen yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen kanssa. 

 

 

Ylöjärven Markkinat oli jälleen yleisömenestys. Järjestäjät, Ylöjärven Lions Klubit kiittävät markkinayleisöä, myyjiä, harraste-esittelijöitä, esiintyjiä eli kaikkia markkinatapahtumaan osallistuneita. Kiitos loistavasta tunnelmasta.                

Tervetuloa uudelleen 26.5.2018!

 

 

 

 

 

 

Lions Clubs International on maailman suurin palveluklubijärjestö, jossa on yli 1,4 miljoonaa jäsentä noin 46 000 klubissa yli 200 maassa ja maantieteellisellä alueella.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter