Kokoukset
Jäsenet

 

 

 

Virtain lasten värityskirja

LC-Virrat Toriseva toteutti toimintakaudella  11-12 lasten värityskirjahankkeen. Jäsenet myivät koko-ja puolikkaan sivun tilaa yrityksille ja yhteisöille. Myös Virtain kaupunki on eri toimialojen kautta vahvasti mukana.Myyntityö oli helppoa, suhtautuminen hankkeeseen oli paikkakunnalla kautta linjan myönteistä.

Kaksi ammattikorkeakoulun opiskelijaa ottivat yhteyttä piirrettäviin kohteisiin, neuvottelivatkuvasta ja piirisivät ne painovalmiiksi. Kun vielä painotyökin saatiin toteutettua paikkakunnalla,oli syntynyt todellinen Virtain lasten värityskirja.

Kirjaa jaetaan vuosittain ilmaiseksi ensimmäisen luokan oppilaille. Painomäärä oli vajaa 800 kpl, eli jaettavaa riittää moneksi vuodeksi. Näin myös yritykset saavat mukavaa näkyvyyttä vuosittain.

Koko värityskirjan tuotto käytetään paikkakunnan hyväntekeväisyystyöhön. Pääpaino lapsissa,nuorissa ja lapsiperheissä.

Tämä on kolmas lasten värityskirja Virroilla. Edelliset on tehty 1980- ja 1990-luvuilla. Ensimmäisen teki Kaikki syöpää torjumaan toimikunta ja toisen  toteutti LC-Virrat Toriseva.

Molemmilla kerroilla saimme mukavan potin avustustyöhön. Suosittelen ideaa myös muilleklubeille, varsinkin jos paikkakunnalla ei asiaa ole koskaan toteutettu.

            

Tervaa poltettiin  Perinnekylän tervahaudalla,  29.6. - 1.7. 

 

 

 

 

Presidentti piti aloituspuheen ja kutsui sytyttäjät paikalle

Sytytys

Tiivistystä

Hyvin syttyi

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter