Kokoukset
Jäsenet

Menneitä toimintakausia

Kauden 2013 - 2014 toimintasuunnitelma

Kauden teema klubissamme on Yhdessä eteenpäin. Teema sopii hyvin Lions toimintaan. Aktiviteetit ja palvelut pyrimme suorittamaan yhdessä Ladyjen kanssa. Ladyt ovat jo aloittaneet palveluaktiviteettinsa tarjoamalla kahvituksen kehitysvammaispalvelusäätiön järjestämässä tutustumistilaisuudessa uudella palvelutalolla Vilppulassa. Veljet suorittivat myös hallintoaktiviteetin raivaamalla Kolhon Kalustetehtaan ympäristön.

Tämä toimintakausi on klubimme 25-vuotisjuhlavuosi. Vietämme juhlaa Rapukartanolla 15.3.2014. Juhlatoimikunta on jo aloittanut juhlan järjestelyt.

Tällä kaudella klubimme jatkaa perinteisellä kalenteri-aktiviteetillä. Kalenterin tuotto käytetään lapsiin ja nuoriin liittyviin kohteisiin. Osallistumme Quest-koulutukseen. Tänä vuonna on tullut mukaan koulujen avustajien koulutus. Osallistumme kuudesluokkalaisten rauhanjulistekilpailuun, vanhusten kuljettamisiin, veteraanitoimintaan sekä jaamme polkupyöräkypärät pitkäaikaisena perinteenä. Avustamme Nenäpäivänä Ladyja hernerokan keittämisessä sekä Vilppulassa että Kolhossa. Tuemme Ladyja joulukorttien myynnissä. Suoritamme koko perheen pikkujouluristeilyn Tukholmaan 29.11. - 1.12.2014. Tänä vuonna on painotus päätöksenteossa hallituksen kokouksissa. Muistamme myös huolehtia omasta viihtyvyydestämme ja jaksamisesta ja yhdessä eteenpäin toimien.

Antoisaa toimintakautta kaikille !

Vilppulassa 03.10.2013 LC-Vilppula/Kosken presidentti Jorma Mäkinen

Menneitä

Kausi 2008-2009 Klubin teemana Yhdessä toimien

Klubimme jatkoi toimintaansa entiseen tapaansa. Toki aktiviteetteja ja toimintaa pyrittiin uudistamaan, mutta mihinkään suuriin linjanmuutoksiin ei ryhdytty.

Erityisen tästä vuodesta tekee klubimme juhlavuosi, sillä LC Vilppula/Koski näki päivänvalon 17.3.1989. Klubimme 20-vuotis juhlaa vietettiin 21.3. riemukkaissa tunnelmissa Rapukartanolla. Tarjolla oli maittavan ruuan lisäksi ohjelmaa laidasta laitaan ja aktiivisia jäseniäkin palkittiin mm. Melvin Jones jäsenyyksin. Piirikuvernööri vieraili myös juhlassa ja palkitsi klubimme vuoden parhaana miesklubina. Alla muutama kuva juhlista.

 

Lion Pekka Ekolan hieno katsaus klubin 20v historiaan löytyy tästä 20v_katsaus_historiaan.pdf

Varainkeruussa kalenteriaktiviteetti oli tuottoisa. Kalenterista saatava tuotto käytettiin lapsiin ja nuoriin liittyviin kohteisiin. Näistä mainittakoon kuuden tietokoneen lahjoitus Mänttä-Vilppulan nuorisotoimelle, nuorten liikunta- ja urheilutoiminnan tukeminen sekä lapsille järjestetty Huvitutti konsertti johon varovaisten arvioiden mukaan osallistui n. 800 kuulijaa. Suuri osa kalenterimyynnin tuotosta käytettiin tuttuun tapaan "varttitonneihin". Myös perinteeksi muodostunut pyöräilykypärien lahjoitus säilyi osana toimintaamme.

Yhteistyötä veteraanien kanssa jatkettiin. Veteraanien paperinkeräys Kolhon osalta hoidettiin tällä kaudella klubimme voimin ja veljiä osallistui myös Vilppulan paperinkeräykseen yhdessä LC Vilppulan kanssa. Perinteinen puurojuhla järjestettiin joulukuussa.

Keskustelua kauden aikana herätti eniten mahdollinen piirin vaihtaminen, mutta klubikokouksissa käytyjen keskustelujen pohjalta päädyimme siihen ettei aihetta piirin vaihtamiseen ole.

Lions Clubs Internationalin uutiset
Connect with Us Online
Twitter